AK PARTİDEN GAZETEMİZE ZİYARET

Gündem 17.01.2019 - 09:40, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİDEN GAZETEMİZE ZİYARET

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı çetin Seymen, Belediye Başkan adayı Avukat Ali Yıldırım Sezer ve yeni ilçe yöneticileri 16 Ocak Basın Onur günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret etti.

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen "Kocaeli, Cumhuriyeti'mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Genç Türkiye ile ilgili görüşlerini ilk kez basın mensupları ile paylaştığı şehir olması bakımından önemli bir yere sahiptir. “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” mesajını vermesi ve demokrasinin temel taşlarından biri olan basının önemini kamuoyuna ilk kez İzmit'ten duyurması bir Kocaelili olarak bizleri gururlandırmaktadır. 16 Ocak, Atatürk'ün basına verdiği önemi ifade etmekte, bu günün Basın Onur Günü olarak kutlanması da basın mensuplarının, yazarların, Türkiye'nin kurtuluşu ve inşasına sundukları emsalsiz katkıyı göstermektedir. İlimizde de bu onurlu görevi üstlenen değerli basın mensubu arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyor, Basın Onur Günü'nü kutluyorum" dedi. DURMAK YOK Başkan Seymen “Adayımızı Cumhurbaşkanımız açıkladığı an itibari ile sokaklardayız. 31 Mart sabahına kadar durmak ve yorulmak yok. Arkadaşlara yoruldunuz mu diye soruyorum hepside heyecanla çalışmalara devam ediyor. 1 Nisan sabahı yine Gölcük’e bayrağımızı dikeceğiz”dedi BASIN ONUR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM AK Parti beleidye Başkan Adayı Avukat Ali Yıldırım Sezer “O yıllarda basının önemli bir toplumsal aktör olduğunun farkında olan Atatürk'ün, cumhuriyetin ilanı gibi büyük bir olayı ilk olarak basın mensuplarıyla paylaştığını vurgulayarak, mesajında şunları kaydetti: "Bu tarihi toplantıya tanıklık eden basın ise, yorgun ve fakir düşmüş ama onurunu hiçbir zaman yitirmemiş bir milleti tek bir amaç için bir araya getirecek sorumluluğun temsilcisi olmuştur. Ülke yönetimi ile milletimizin arasında köprü görevi gören basınımız, tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmektedir. Bu onurlu görevi üstlenen ve başarı ile yürüten basınımızın tüm temsilcilerine teşekkür ediyor, Basın Onur Günü'nü kutluyor."
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı çetin Seymen, Belediye Başkan adayı Avukat Ali Yıldırım Sezer ve yeni ilçe yöneticileri 16 Ocak Basın Onur günü dolayısı ile gazetemizi ziyaret etti.

Gölcük AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen "Kocaeli, Cumhuriyeti'mizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Genç Türkiye ile ilgili görüşlerini ilk kez basın mensupları ile paylaştığı şehir olması bakımından önemli bir yere sahiptir. “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” mesajını vermesi ve demokrasinin temel taşlarından biri olan basının önemini kamuoyuna ilk kez İzmit'ten duyurması bir Kocaelili olarak bizleri gururlandırmaktadır. 16 Ocak, Atatürk'ün basına verdiği önemi ifade etmekte, bu günün Basın Onur Günü olarak kutlanması da basın mensuplarının, yazarların, Türkiye'nin kurtuluşu ve inşasına sundukları emsalsiz katkıyı göstermektedir. İlimizde de bu onurlu görevi üstlenen değerli basın mensubu arkadaşlarıma da çok teşekkür ediyor, Basın Onur Günü'nü kutluyorum" dedi.


DURMAK YOK
Başkan Seymen “Adayımızı Cumhurbaşkanımız açıkladığı an itibari ile sokaklardayız. 31 Mart sabahına kadar durmak ve yorulmak yok. Arkadaşlara yoruldunuz mu diye soruyorum hepside heyecanla çalışmalara devam ediyor. 1 Nisan sabahı yine Gölcük’e bayrağımızı dikeceğiz”dedi

BASIN ONUR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

AK Parti beleidye Başkan Adayı Avukat Ali Yıldırım Sezer “O yıllarda basının önemli bir toplumsal aktör olduğunun farkında olan Atatürk'ün, cumhuriyetin ilanı gibi büyük bir olayı ilk olarak basın mensuplarıyla paylaştığını vurgulayarak, mesajında şunları kaydetti: "Bu tarihi toplantıya tanıklık eden basın ise, yorgun ve fakir düşmüş ama onurunu hiçbir zaman yitirmemiş bir milleti tek bir amaç için bir araya getirecek sorumluluğun temsilcisi olmuştur. Ülke yönetimi ile milletimizin arasında köprü görevi gören basınımız, tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmektedir. Bu onurlu görevi üstlenen ve başarı ile yürüten basınımızın tüm temsilcilerine teşekkür ediyor, Basın Onur Günü'nü kutluyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.