AK PARTİLİ BİR ESNAFIN FERYADI !

Gölcük 18.11.2019 - 17:56, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİLİ BİR ESNAFIN FERYADI !

“2002 yılında severek uye oldugum ak partide insanı yasatki devlet yaşasın sloganı yalanı artık tam bir fiyasko olmustur.milletim milletim diyerek .milletin ümüğü sıkıla sıkıla kopma noktasina gelmistir . insanlar geçimsikıntısı yuzunden siyanürle aileleriyle birlikte intihar etmeye başlamıştır. Ülkede bir kesim bal kaymak içinde yaşarken. Bildim gibi küçük esnaflar bu ülkenin her alanda kalkınması için en ön safta yer almış insanlarız .yani bir kesime kaynak ayrilacaksa ilk önce bu ulke için çalışan esnaf kardeşlerimize ayrilmalıdır . sadece baronlara çalışmayi kendine vazife edinmiş ak partiden artik istifa etmiş bulunuyorum esnafla kamyoncuyla tırcıyla pazarcıyla otobüscüyle kendi õzel aracında sigara içenle market poşetiyle ugraşmaya devam edin”   Bu satırların yazarı, Ak Parti’nin kuruluşundan beri parti üyesi olan bir esnaf.. İmla hatalarına bile dokunmadan sosyal medya da yazdıklarını aynen aktarıyorum.. Ak Parti yönetimi bilmeli ki, Tabanda yangın var, tabanda feryat var.. Buyrun, defalarca okuyup, düşünün.. Karar sizin..   İYİ PARTİ VE ANKETLER     Geçtiğimiz gün bu köşede, İktidara yakın bir araştırma şirketinin anketinden bir bölümü yayınlamıştık.. O ankette, İYİ Parti yüzde 4’lerde gösterilmişti.. Elbete bu duruma İYİ Parti’den itirazlar geldi.. Anket şirketinin amacının  Ak Parti 32’lerdeyken, MHP’yi yüzde 15-16’larda gösterip  “Cumhur İttifakı’nın oyunu “ fazla gösterdiğini iddia ettiler.. Öncelikle şunu belirtmek lazım ; Ne anketlere, ne de anketçilere güvenmem.. Eğer anketcilere güvenseydik, 2002 de Cem Uzan’ın Genç Partisi  mecliste, Ak Parti ise yüzde 7 ile meclis dışında kalıyordu... Oysa tam tersi Cem Uzan yüzde 8, Ak Parti yüzde 38 oy aldı.. Bunun gibi her seçim sonrası hesabı şaşırmış bir dolu anket şirketini örnek gösterebiliriz. Anketler de her şekilde manüple edilebilir, Dinlemek, ama çok da güvenmemek lazım.. Bu yazımızdan sonra İYİ Parti’lilerden de rakamlar geldi.. O’nlardaki rakamlar İYİ Parti’Nin yüzde 9.3 ila yüzde 10.5 arasında olduğu görünüyor.. Elbet en net sonucu “sandık” verir.. Vatandaşın anketi şaşmaz !   1

2002 yılında severek uye oldugum ak partide insanı yasatki devlet yaşasın sloganı yalanı artık tam bir fiyasko olmustur.milletim milletim diyerek .milletin ümüğü sıkıla sıkıla kopma noktasina gelmistir .

insanlar geçimsikıntısı yuzunden siyanürle aileleriyle birlikte intihar etmeye başlamıştır.

Ülkede bir kesim bal kaymak içinde yaşarken. Bildim gibi küçük esnaflar bu ülkenin her alanda kalkınması için en ön safta yer almış insanlarız .yani bir kesime kaynak ayrilacaksa ilk önce bu ulke için çalışan esnaf kardeşlerimize ayrilmalıdır .

sadece baronlara çalışmayi kendine vazife edinmiş ak partiden artik istifa etmiş bulunuyorum esnafla kamyoncuyla tırcıyla pazarcıyla otobüscüyle kendi õzel aracında sigara içenle market poşetiyle ugraşmaya devam edin”

 

Bu satırların yazarı, Ak Parti’nin kuruluşundan beri parti üyesi olan bir esnaf..

İmla hatalarına bile dokunmadan sosyal medya da yazdıklarını aynen aktarıyorum..

Ak Parti yönetimi bilmeli ki,

Tabanda yangın var, tabanda feryat var..

Buyrun, defalarca okuyup, düşünün..

Karar sizin..

 

İYİ PARTİ VE ANKETLER

 

 

Geçtiğimiz gün bu köşede,

İktidara yakın bir araştırma şirketinin anketinden bir bölümü yayınlamıştık..

O ankette,

İYİ Parti yüzde 4’lerde gösterilmişti..

Elbete bu duruma İYİ Parti’den itirazlar geldi..

Anket şirketinin amacının  Ak Parti 32’lerdeyken,
MHP’yi yüzde 15-16’larda gösterip

 “Cumhur İttifakı’nın oyunu “ fazla gösterdiğini iddia ettiler..

Öncelikle şunu belirtmek lazım ;

Ne anketlere, ne de anketçilere güvenmem..

Eğer anketcilere güvenseydik,

2002 de Cem Uzan’ın Genç Partisi  mecliste,

Ak Parti ise yüzde 7 ile meclis dışında kalıyordu...

Oysa tam tersi Cem Uzan yüzde 8, Ak Parti yüzde 38 oy aldı..

Bunun gibi her seçim sonrası hesabı şaşırmış bir dolu anket şirketini örnek gösterebiliriz.

Anketler de her şekilde manüple edilebilir,

Dinlemek, ama çok da güvenmemek lazım..

Bu yazımızdan sonra İYİ Parti’lilerden de rakamlar geldi..

O’nlardaki rakamlar İYİ Parti’Nin yüzde 9.3 ila yüzde 10.5 arasında olduğu görünüyor..

Elbet en net sonucu “sandık” verir..

Vatandaşın anketi şaşmaz !

 

1

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.