AK PARTİLİ KADINLAR ÇOK ÇALIŞIYOR

Asayiş 14.03.2017 - 15:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİLİ KADINLAR ÇOK ÇALIŞIYOR

Ak Parti Kadın Kolları düzenlediği ev toplantıları ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve Anayasa değişikliğinin neler getirdiğini hanımlara birer birer anlatıyor.

Gölcük Ak Parti Kadın Kolları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve Anayasa değişikliği maddelerini düzenlenen ev toplantılarıyla hanımlara anlatıyor. Her gün üç ev için yapılan programlarda yapılan sunum sonrası gelen sorulara da cevap veren Ak Parti Kadın Kolları üyeleri, seçmenlerin aklına takılan soruları yanıtlamaktan mutlu olduklarını ifade ediyorlar. Kadın Kolları SKM Başkanı Hanife Serindere, 16 Nisana kadar kapı kapı dolaşarak herkesin sorularının yanıtlanacağını ifade ederek, Ülkemizin geleceği için çok önemli olan bu oylamada hanımların büyük desteği olduğunu söyledi. Gölcük Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken de, Halk Oylamasına kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. Kalan 33 gün bize uyku haram gece gündüz anlatmaya devam edeceğiz. Bu anlamda gayret gösteren tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum dedi.
Ak Parti Kadın Kolları düzenlediği ev toplantıları ile Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve Anayasa değişikliğinin neler getirdiğini hanımlara birer birer anlatıyor.

Gölcük Ak Parti Kadın Kolları Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini ve Anayasa değişikliği maddelerini düzenlenen ev toplantılarıyla hanımlara anlatıyor. Her gün üç ev için yapılan programlarda yapılan sunum sonrası gelen sorulara da cevap veren Ak Parti Kadın Kolları üyeleri, seçmenlerin aklına takılan soruları yanıtlamaktan mutlu olduklarını ifade ediyorlar.

Kadın Kolları SKM Başkanı Hanife Serindere, 16 Nisana kadar kapı kapı dolaşarak herkesin sorularının yanıtlanacağını ifade ederek,

Ülkemizin geleceği için çok önemli olan bu oylamada hanımların büyük desteği olduğunu söyledi.

Gölcük Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken de, Halk Oylamasına kadar çalmadık kapı bırakmayacağız. Kalan 33 gün bize uyku haram gece gündüz anlatmaya devam edeceğiz.

Bu anlamda gayret gösteren tüm arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.