LASTİK İŞ

AK PARTİLİ KADINLAR İFTARDA BULUŞTU

Asayiş 14.06.2017 - 09:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİLİ KADINLAR İFTARDA BULUŞTU

AK parti kadın Kolları Denizevler sahilinde iftar verdi. İftara AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp eşi ile birlikte katıldı.

AK parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken ve yönetimi kavaklı Denizevler sahilinde iftar verdi. İftara AK parti ilçe Başkanı idris Alp eşi ile birlikte katılırken İL kadın Kolları yöneticileri Sevgi Erdem, Emine Demir, Aylin çalışkan ve 50 Kadın yönetici katıldı. Başkan Alp “Kadın kollarımıza böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür ediyorum” dedi. AÇIK HAVADA İFTAR Kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız yelken “Ramazan ayında birlikteliğimiz pekiştirmek için iftar programı düzenledik. Özellikle Denizevler sahilinde piknik havasında yapmak istedik. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
AK parti kadın Kolları Denizevler sahilinde iftar verdi. İftara AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp eşi ile birlikte katıldı.

AK parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız Yelken ve yönetimi kavaklı Denizevler sahilinde iftar verdi. İftara AK parti ilçe Başkanı idris Alp eşi ile birlikte katılırken İL kadın Kolları yöneticileri Sevgi Erdem, Emine Demir, Aylin çalışkan ve 50 Kadın yönetici katıldı. Başkan Alp “Kadın kollarımıza böyle bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

AÇIK HAVADA İFTAR
Kadın Kolları Başkanı Saime Yalnız yelken “Ramazan ayında birlikteliğimiz pekiştirmek için iftar programı düzenledik. Özellikle Denizevler sahilinde piknik havasında yapmak istedik. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.