AK PARTİLİLER 17 AĞUSTOS SPOR SALONUNU TEFTİŞ ETTİ

Asayiş 08.09.2017 - 12:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİLİLER 17 AĞUSTOS SPOR SALONUNU TEFTİŞ ETTİ

AK Parti İlçe Teşkilatı, büyük bir heyecan ve tatlı bir telaş ile, 23 Eylül Cumartesi günü yapacağı, 6. Olağan İlçe Kongresine hazırlanıyor. Ancak 23 Eylül'de yapılacak olan ilçe kongresine, diğerlerine nazaran farklı olcak.

Çünkü, bundan önceki ilçe kongrelerini hep, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda yapan, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı bu kez rota değiştirdi. Öğrendiğimiz kadarıyla, AK parti İlçe Teşkilatı, 23 Eylül Cumartesi günü yapacağı kongresini, bu kez 17 Ağustos Spor Salonu'nda yapacak.  Kongreye tek başkan adayı olarak girecek olan, mevcut başkan İdris Alp, önceki gün Belediye Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci'nin yanı sıra ilçe yöneticilerinden Sami Cansu, Hüseyin Şiman ve Çetin Seymen ile birlikte, kongrenin gerçekleştirileceği 17 Ağustos Spor Salonu'na gitti.  Burada, İlçe Spor Müdürü Hasan Ceyhan tarafından karşılanan Başkan Alp ve beraberindekiler, kongre günü oluşturacakları oturma düzeni hakkında, fikir alışverişi yaptılar.  Müdür Ceyhan'dan salonun konumu hakında bilgi alan AK Partililer, kongrenin kusursuz bir şekilde geçmesi için, ince eleyip sık dokuyorlar.  Fotoğrafa bakılırsa, AK Partililer 23 Eylül'e kadar 17 Ağustos Spor Salonu'nun yolunu bir hayli aşındıracaklar..
AK Parti İlçe Teşkilatı, büyük bir heyecan ve tatlı bir telaş ile, 23 Eylül Cumartesi günü yapacağı, 6. Olağan İlçe Kongresine hazırlanıyor. Ancak 23 Eylül'de yapılacak olan ilçe kongresine, diğerlerine nazaran farklı olcak.

Çünkü, bundan önceki ilçe kongrelerini hep, Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı'nda yapan, AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı bu kez rota değiştirdi. Öğrendiğimiz kadarıyla, AK parti İlçe Teşkilatı, 23 Eylül Cumartesi günü yapacağı kongresini, bu kez 17 Ağustos Spor Salonu'nda yapacak. 
Kongreye tek başkan adayı olarak girecek olan, mevcut başkan İdris Alp, önceki gün Belediye Meclis üyesi ve Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci'nin yanı sıra ilçe yöneticilerinden Sami Cansu, Hüseyin Şiman ve Çetin Seymen ile birlikte, kongrenin gerçekleştirileceği 17 Ağustos Spor Salonu'na gitti. 
Burada, İlçe Spor Müdürü Hasan Ceyhan tarafından karşılanan Başkan Alp ve beraberindekiler, kongre günü oluşturacakları oturma düzeni hakkında, fikir alışverişi yaptılar. 
Müdür Ceyhan'dan salonun konumu hakında bilgi alan AK Partililer, kongrenin kusursuz bir şekilde geçmesi için, ince eleyip sık dokuyorlar. 
Fotoğrafa bakılırsa, AK Partililer 23 Eylül'e kadar 17 Ağustos Spor Salonu'nun yolunu bir hayli aşındıracaklar..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.