LASTİK İŞ
ismail

AK PARTİNİN ADAYLARI CUMARTESİ AÇIKLANACAK

Asayiş 21.11.2018 - 14:53, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AK PARTİNİN ADAYLARI CUMARTESİ AÇIKLANACAK

AK Parti'nin 40 il ve ilçe için belediye başkan adayları cumartesi günü 13. 00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın verdiği bilgiye göre; AK Parti'de belediye başkan adayları cumartesi günü açıklanacak. Perşembe ve cuma günü karar adaylara tebliğ edildikten sonra adaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulacak.  AK Parti- MHP ittifakı     Videoyu Oynat Canova, olası bir AK Parti- MHP ittifakı hakkında da bilgiler verdi.  Canova şöyle konuştu: Ankara, İstanbul, İzmir, Osmaniye, Mersin, Adana, Manisa, Antalya, Bursa'yla ilgili itifak yapılması konuşuluyor. Peki adaylar MHP'den mi AK Parti'den mi çıkacak? Bir işbirliğine gidilecekse bazı yerlerde AK Parti'nin bazı yerlerde MHP'nin adayları desteklenecek. Ama bu sadece belediye başkan adayları konusunda olacak, belediye meclisi üyeleriyle ilgili ittifak yapılmayacak.  KAYNAK:CNN TÜRK
AK Parti'nin 40 il ve ilçe için belediye başkan adayları cumartesi günü 13. 00'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanacak.

CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova'nın verdiği bilgiye göre; AK Parti'de belediye başkan adayları cumartesi günü açıklanacak.

Perşembe ve cuma günü karar adaylara tebliğ edildikten sonra adaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulacak.

 AK Parti- MHP ittifakı

 
 
Videoyu Oynat

Canova, olası bir AK Parti- MHP ittifakı hakkında da bilgiler verdi. 

Canova şöyle konuştu: Ankara, İstanbul, İzmir, Osmaniye, Mersin, Adana, Manisa, Antalya, Bursa'yla ilgili itifak yapılması konuşuluyor. Peki adaylar MHP'den mi AK Parti'den mi çıkacak? Bir işbirliğine gidilecekse bazı yerlerde AK Parti'nin bazı yerlerde MHP'nin adayları desteklenecek. Ama bu sadece belediye başkan adayları konusunda olacak, belediye meclisi üyeleriyle ilgili ittifak yapılmayacak. 

KAYNAK:CNN TÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.