LASTİK İŞ

AKIN DİLAVER'İN YENİ OYUNCAĞI YENİ TAKASI...

04.10.2017 - 09:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKIN DİLAVER'İN YENİ OYUNCAĞI YENİ TAKASI...

İlçemizin genç işadamlarından olan ve bir koltukta pek çok karpuz taşıyan, Gölcük Oto Emlak Sahibi, Kocaeli Bayan Futbol Kulübü Başkanı, Gölcükspor eski yönetim kurulu üyesi, sevgili Akın Dilaver, son alarak aldığı Neoplan Marka Otobüsün ardından kendini şimdi de balığa vurdu.  Yeni aldığı 54 kişilik Neoplan'ı ile Ali Osman Ulusoy firmasında, haftada 2 sefer İstanbul-Trabzon seferi yapan ve renkli simasıyla her kesim tarafından sevilen Akın Dilaver, şimdilerde yeni aldığı (kendi deyimiyle) takasıyla, sık sık balığa çıkmaya başladı.  Dilaver adını verdiği takasıyla, akşam saatlerinde yakın dostları ile balığa çıkan Dilaver'in bu işten keyif aldığı ve sevdiği kulağımıza gelen söylentiler arasında. “O surata balık gelmez” diyenlere inat, her attığını çeken sevgili Dilaver, balıkları tuttuktan sonra, sosyal medya hesabından arkadaşlarını takasına çağırmayı ihmal etmiyor.    Kavaklı ve Değirmendere açıklarını kendine mesken tutan sevgili Akın Dilaver, bu işi çabuk öğrenmişe benziyor. Hatta kulağımıza gelenlere göre, Akın Dilaver tuttuğu balıkları, kadim dostu ve kankası Şen Balık sahibi Zafer Birdal'a mezat usulü satıyormuş. Ne diyelim Sevgili Akın Dilaver, belki birgün tuttuğun balıklardan bize de getirirsinde afiyetle yeriz. Hadi rastgele...

İlçemizin genç işadamlarından olan ve bir koltukta pek çok karpuz taşıyan, Gölcük Oto Emlak Sahibi, Kocaeli Bayan Futbol Kulübü Başkanı, Gölcükspor eski yönetim kurulu üyesi, sevgili Akın Dilaver, son alarak aldığı Neoplan Marka Otobüsün ardından kendini şimdi de balığa vurdu. 
Yeni aldığı 54 kişilik Neoplan'ı ile Ali Osman Ulusoy firmasında, haftada 2 sefer İstanbul-Trabzon seferi yapan ve renkli simasıyla her kesim tarafından sevilen Akın Dilaver, şimdilerde yeni aldığı (kendi deyimiyle) takasıyla, sık sık balığa çıkmaya başladı. 
Dilaver adını verdiği takasıyla, akşam saatlerinde yakın dostları ile balığa çıkan Dilaver'in bu işten keyif aldığı ve sevdiği kulağımıza gelen söylentiler arasında. “O surata balık gelmez” diyenlere inat, her attığını çeken sevgili Dilaver, balıkları tuttuktan sonra, sosyal medya hesabından arkadaşlarını takasına çağırmayı ihmal etmiyor.   
Kavaklı ve Değirmendere açıklarını kendine mesken tutan sevgili Akın Dilaver, bu işi çabuk öğrenmişe benziyor. Hatta kulağımıza gelenlere göre, Akın Dilaver tuttuğu balıkları, kadim dostu ve kankası Şen Balık sahibi Zafer Birdal'a mezat usulü satıyormuş.
Ne diyelim Sevgili Akın Dilaver, belki birgün tuttuğun balıklardan bize de getirirsinde afiyetle yeriz. Hadi rastgele...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.