LASTİK İŞ

Ak Parti'de Ramazan Mesaisi

Asayiş 15.07.2013 - 20:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Ak Parti'de Ramazan Mesaisi

Ramazan ayını yoğun bir tempo ile geçiren AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı önceki akşam Siretiye ve Mamuriye Köyü'ne konuk oldu.

Ramazan programı oldukça yoğun olan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel her akşam bir aile ile oruç açarken önceki gün kadın kolları başkanı Hilmiye Gövez in organize ettiği iftara katıldı. Denizevler Sahili'nde düzenlenen iftar programına partili bayanların yanı sıra Sedat Yücel in eşi bayan Yücel de katıldı. Çimlerin üzerine kurulan sofrada iftar açan partililer arasında ilçe yöneticisi Nazım Uzuner, Nurten Turnalı Uraz ve Cavit Şimşek'de katılım sağladı. Düzenlenen köy ziyaretlerinde partililer vatandaşla buluşurken bol bol sohbet etme imkanı da buluyor.                                                                                                                                                                        BAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ Partinin aktif olarak çalışan kadın kollarına teşekkür eden Yücel, 'Her akşam bir sofraya konuk olarak oruç açıyoruz. Bu akşam da kadın kollarımızın organize ettiği iftar programındayız. Gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan bayanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. İlçe kadın kolları başkanı Gövez ise AK Parti bayanlar adına konuşarak, “Bizler daha güzel yarınlar için inandığımız bu davada her an çalışmaya hazır, hizmete gönül vermiş kişileriz” diyerek iftar sofrası için hazırlık yapan bayanlara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILIYOR                                                     İftar sonrası partililerin ilk buluşma adresi ise yine İpekhan Kafe oldu. Siretiye ve Mahmuriye Köyü ziyaretlerine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in yanı sıra meclis üyelerinden; Mevlüt Gül, Ömer Uzuner, Levent Değirmenci ve Fikri Yakupoğlu da eşlik etti. Hüseyin Şişman'ın organize ettiği köy ziyaretlerinde partililer büyük bir ilgi ile karşılandı. Ziyaretler kapsamında konuk oldukları Siretiye Köyü'nde 'enişte' diye karşılanan başkan Ellibeş, Göcük ilçe merkezi ve köylerine önemli hizmetler yaptıklarını anlatarak, “Gölcük'ün köyleri Avrupa'nın köylerinden daha güzel olmaya başladı. Artık şehirde ne varsa köylerde de var" ifadesini kullandı.                                           ENİŞTELERİNİ AĞIRLADILAR…                                                          Siretiye Köy Muhtarı Sinan Kahraman'ında hazır bulunduğu ziyarette enişte Ellibeş'ten köy yollarına yapılacak yatırımın açıklaması geldi. Ellibeş, 13 milyon maliyeti olan ve köy yollarının elden geçirileceği bu çalışmada zor olan kısmın atlatıldığını ve ifade etti. Tüm köy yollarına yönelik olan bu projede onarım ve yapım ihalelerinin parça parça olacağını vurgulayan Ellibeş, “Köylerimizin yollarının tamamlanmasıyla birlikte bu yerler çok daha değerli olacak. Şehirdeki tüm yatırımlar köylerimizde de bulunacak. Çabamız ve temennimiz köy yollarımızın bir an önce ihale edilip, yapımının tamamlanması yönündedir” dedi.
Ramazan ayını yoğun bir tempo ile geçiren AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı önceki akşam Siretiye ve Mamuriye Köyü'ne konuk oldu.

Ramazan programı oldukça yoğun olan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel her akşam bir aile ile oruç açarken önceki gün kadın kolları başkanı Hilmiye Gövez in organize ettiği iftara katıldı. Denizevler Sahili'nde düzenlenen iftar programına partili bayanların yanı sıra Sedat Yücel in eşi bayan Yücel de katıldı. Çimlerin üzerine kurulan sofrada iftar açan partililer arasında ilçe yöneticisi Nazım Uzuner, Nurten Turnalı Uraz ve Cavit Şimşek'de katılım sağladı. Düzenlenen köy ziyaretlerinde partililer vatandaşla buluşurken bol bol sohbet etme imkanı da buluyor.                                                                                                                                                                        BAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Partinin aktif olarak çalışan kadın kollarına teşekkür eden Yücel, 'Her akşam bir sofraya konuk olarak oruç açıyoruz. Bu akşam da kadın kollarımızın organize ettiği iftar programındayız. Gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan bayanlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi. İlçe kadın kolları başkanı Gövez ise AK Parti bayanlar adına konuşarak, “Bizler daha güzel yarınlar için inandığımız bu davada her an çalışmaya hazır, hizmete gönül vermiş kişileriz” diyerek iftar sofrası için hazırlık yapan bayanlara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILIYOR                                                    

İftar sonrası partililerin ilk buluşma adresi ise yine İpekhan Kafe oldu. Siretiye ve Mahmuriye Köyü ziyaretlerine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş'in yanı sıra meclis üyelerinden; Mevlüt Gül, Ömer Uzuner, Levent Değirmenci ve Fikri Yakupoğlu da eşlik etti. Hüseyin Şişman'ın organize ettiği köy ziyaretlerinde partililer büyük bir ilgi ile karşılandı. Ziyaretler kapsamında konuk oldukları Siretiye Köyü'nde 'enişte' diye karşılanan başkan Ellibeş, Göcük ilçe merkezi ve köylerine önemli hizmetler yaptıklarını anlatarak, “Gölcük'ün köyleri Avrupa'nın köylerinden daha güzel olmaya başladı. Artık şehirde ne varsa köylerde de var" ifadesini kullandı.                                           ENİŞTELERİNİ AĞIRLADILAR…                                                        

 Siretiye Köy Muhtarı Sinan Kahraman'ında hazır bulunduğu ziyarette enişte Ellibeş'ten köy yollarına yapılacak yatırımın açıklaması geldi. Ellibeş, 13 milyon maliyeti olan ve köy yollarının elden geçirileceği bu çalışmada zor olan kısmın atlatıldığını ve ifade etti. Tüm köy yollarına yönelik olan bu projede onarım ve yapım ihalelerinin parça parça olacağını vurgulayan Ellibeş, “Köylerimizin yollarının tamamlanmasıyla birlikte bu yerler çok daha değerli olacak. Şehirdeki tüm yatırımlar köylerimizde de bulunacak. Çabamız ve temennimiz köy yollarımızın bir an önce ihale edilip, yapımının tamamlanması yönündedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.