AK Parti ‘VİTES’yükseltti

Asayiş 21.07.2013 - 23:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AK Parti ‘VİTES’yükseltti

2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin boyu gün geçtikce kısalırken AK Parti vites yükseltti. Ramazan ayını fırsat bilen AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı her akşam köy ve mahalle ziyaretleri ile vatandaşla buluşuyor. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaya özen gösteren parti yerel seçimi nekadar ciddiye aldıklarını gösteriyor. Her akşam iki köy ziyaretinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve ekibine, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile belediye meclis üyeleri de eşlik ediyor. İŞLEDİKÇE BÜYÜYEN PARTİ İcadiye, İrşadiye, Feradiye ve Panayır Köyü’ne konuk olan AK Partililer vatandaşın istek ve önerilerine de kulak veriyor. Yapılan ziyaretlerde ilgi odağı olan partinin başarılı ilçe başkanı Yücel ise parti çalışmaları hakkında da bilgi vererek vatandaşın merak ettiği soruları yanıtlıyor. AK Parti’nin işledikçe ışıldayan, büyüdükçe büyüyen bir parti olduğunu herkesin bilmesini isteyen Yücel, “Ak parti, milletin kurduğu, istikametini milletin çizdiği bir partidir AK Parti kurulduğu günden beri, her iktidar döneminde de öncelik halka hizmet oldu” dedi. HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ Ziyaret ettiği köylerde yapımı devam eden yol çalışmaları için vatandaştan teşekkür alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibel ise, “Tüm zamanlarda yapılanlardan daha fazlasını yapmak için gecemizi gündüzümüze kattık. Amaç halkımıza hizmet sunmak oldu. Bu doğrultuda verdiğimiz tüm sözlerinin büyük çoğunluğunu yerine getirdik. Bizler hizmet etmeye sizlerinde desteği ile devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. İftar sonrasında köy ziyaretlerini sürdürecek olan AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı çalışmalarına vites yükselterek devam ediyor.

2014 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerin boyu gün geçtikce kısalırken AK Parti vites yükseltti. Ramazan ayını fırsat bilen AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı her akşam köy ve mahalle ziyaretleri ile vatandaşla buluşuyor. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamaya özen gösteren parti yerel seçimi nekadar ciddiye aldıklarını gösteriyor. Her akşam iki köy ziyaretinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Sedat Yücel ve ekibine, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ile belediye meclis üyeleri de eşlik ediyor.

İŞLEDİKÇE BÜYÜYEN PARTİ

İcadiye, İrşadiye, Feradiye ve Panayır Köyü’ne konuk olan AK Partililer vatandaşın istek ve önerilerine de kulak veriyor. Yapılan ziyaretlerde ilgi odağı olan partinin başarılı ilçe başkanı Yücel ise parti çalışmaları hakkında da bilgi vererek vatandaşın merak ettiği soruları yanıtlıyor. AK Parti’nin işledikçe ışıldayan, büyüdükçe büyüyen bir parti olduğunu herkesin bilmesini isteyen Yücel, “Ak parti, milletin kurduğu, istikametini milletin çizdiği bir partidir AK Parti kurulduğu günden beri, her iktidar döneminde de öncelik halka hizmet oldu” dedi.

HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ

Ziyaret ettiği köylerde yapımı devam eden yol çalışmaları için vatandaştan teşekkür alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibel ise, “Tüm zamanlarda yapılanlardan daha fazlasını yapmak için gecemizi gündüzümüze kattık. Amaç halkımıza hizmet sunmak oldu. Bu doğrultuda verdiğimiz tüm sözlerinin büyük çoğunluğunu yerine getirdik. Bizler hizmet etmeye sizlerinde desteği ile devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. İftar sonrasında köy ziyaretlerini sürdürecek olan AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı çalışmalarına vites yükselterek devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.