LASTİK İŞ

AK Parti Gölcük tam kadro bayramlaştı

Gölcük 18.10.2013 - 19:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AK Parti Gölcük tam kadro bayramlaştı

İlçe binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi

Gölcük’te Kurban Bayramı münasebetiyle bayram kutlamalarının çoğu bayramın 2. günü yapıldı. Bu kurumlarımızdan bir tanesi olan iktidar partisi AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı da bayramın 2. günü buluşan siyasi partilerden birisi oldu. AK Parti Gölcük Teşkilatı Bayramın 2. günü ilçe binasında tam kadro bayramlaşırken, kutlamanın onur konuğu ise AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık oldu. Kutlamaya İlçe Başkanı Sedat Yücel, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, ana kademe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları katıldı. Bayram kutlamasının en önemli karesi ise, 2014 yerel seçimlerinde Gölcük Belediye Başkanlığı için aday aday adaylıklarını açıklayan, Necati Zorlu ve Dr. Ekrem Aktuğ’un katılması oldu. İlçe binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.   BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI İlçe binasında düzenlenen bayram kutlamasında, ilk sözü ev sahibi sıfatıyla İlçe Başkanı Yücel aldı. Başkan Yücel Vekil Işık ve kutlamaya katılan tüm partililerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, her kese ağız tadıyla mutlu bir bayram geçirmelerini diledi. Başkan Yücel’den sonra söz alan Belediye Başkanı Ellibeş de, birlik ve beraberlik mesajı vererek, tüm Gölcük halkının ve partililerin Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Başkan Ellibeş, Kent Bayramlaşmasına katılmak üzere, bayram kutlamasından erken ayrıldı.    GÖLCÜK’ÜN VEKİLİ IŞIK AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın Bayram Kutlamasına katılan Milletvekili Fikri Işık, halk arasında, “Gölcük’ün milletvekili Fikri Işık” sözünü doğrularcasına bu bayramda da Gölcük İlçe Teşkilatını ve Gölcüklüleri yalnız bırakmadı. Konuşmasına Gölcük halkının ve partililerin bayramını kutlayarak başlayan Vekil Işık, Gölcük için yapılan ve yapımı devam etmekte olan projeler hakkında bilgiler vererek, bir kez daha Gölcüklülerin yüreğine su serpti, gönüllerini okşadı. Bayramın, birlik ve beraberliklerin pekiştirilmesi adına, oldukça önemli günler olduğunun altını çizen vekil Işık, “Bundan sonra ülkemizde bayram günleri eksik olmayacak” diyerek önemli bir mesaj verdi. Bayram kutlaması, ilçe binası önünde düzenlenen toplu fotoğraf çekiminin ardından, topluca Kent bayramlaşması için Kongre Sarayı’na gidilmesiyle son buldu.      
İlçe binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi

Gölcük’te Kurban Bayramı münasebetiyle bayram kutlamalarının çoğu bayramın 2. günü yapıldı. Bu kurumlarımızdan bir tanesi olan iktidar partisi AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı da bayramın 2. günü buluşan siyasi partilerden birisi oldu. AK Parti Gölcük Teşkilatı Bayramın 2. günü ilçe binasında tam kadro bayramlaşırken, kutlamanın onur konuğu ise AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık oldu. Kutlamaya İlçe Başkanı Sedat Yücel, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ziya Yıldız, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, ana kademe yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları katıldı. Bayram kutlamasının en önemli karesi ise, 2014 yerel seçimlerinde Gölcük Belediye Başkanlığı için aday aday adaylıklarını açıklayan, Necati Zorlu ve Dr. Ekrem Aktuğ’un katılması oldu. İlçe binasında gerçekleşen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajları verildi.

 

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARI

İlçe binasında düzenlenen bayram kutlamasında, ilk sözü ev sahibi sıfatıyla İlçe Başkanı Yücel aldı. Başkan Yücel Vekil Işık ve kutlamaya katılan tüm partililerin Kurban Bayramı’nı kutlayarak, her kese ağız tadıyla mutlu bir bayram geçirmelerini diledi. Başkan Yücel’den sonra söz alan Belediye Başkanı Ellibeş de, birlik ve beraberlik mesajı vererek, tüm Gölcük halkının ve partililerin Mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik etti. Başkan Ellibeş, Kent Bayramlaşmasına katılmak üzere, bayram kutlamasından erken ayrıldı. 

 

GÖLCÜK’ÜN VEKİLİ IŞIK

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’nın Bayram Kutlamasına katılan Milletvekili Fikri Işık, halk arasında, “Gölcük’ün milletvekili Fikri Işık” sözünü doğrularcasına bu bayramda da Gölcük İlçe Teşkilatını ve Gölcüklüleri yalnız bırakmadı. Konuşmasına Gölcük halkının ve partililerin bayramını kutlayarak başlayan Vekil Işık, Gölcük için yapılan ve yapımı devam etmekte olan projeler hakkında bilgiler vererek, bir kez daha Gölcüklülerin yüreğine su serpti, gönüllerini okşadı. Bayramın, birlik ve beraberliklerin pekiştirilmesi adına, oldukça önemli günler olduğunun altını çizen vekil Işık, “Bundan sonra ülkemizde bayram günleri eksik olmayacak” diyerek önemli bir mesaj verdi.

Bayram kutlaması, ilçe binası önünde düzenlenen toplu fotoğraf çekiminin ardından, topluca Kent bayramlaşması için Kongre Sarayı’na gidilmesiyle son buldu.    

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.