LASTİK İŞ
ismail

AKALIN İZMİT'E DANIŞMAN OLDU

Kocaeli 24.08.2020 - 23:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AKALIN İZMİT'E DANIŞMAN OLDU

Değirmendere de üç dönem belediye başkanlığı yapan Ertuğrul Akalın, İzmit Belediyesi'nNde başkan danışmanı oldu.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit için önemli bir adım daha atarak,Akalın ’ı İzmit Belediyesine kazandırdı. Akalın, İzmit Belediyesinde Kültür-Sanat Politikalarından sorumlu Başkan Danışmanı olarak görev alacak.  ERTUĞRUL AKALIN KİMDİR? Değirmendere’de 1989-2004 yılları arasında 3 dönem belediye başkanlığı yapan Ertuğrul Akalın, bu süreçte önemli kültür-sanat faaliyetlerine öncülük etmişti. Akalın, geçtiğimiz yıl 26.’sı düzenlenen Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nun da mimarıydı. Ertuğrul Akalın, Üniversitesi Teknopark A.Ş. Genel Müdürlüğü ve 2009-2014 yılları arasında Çankaya Belediyesi Başkan Danışmanlığı görevlerinde de bulunmuştu. 
Değirmendere de üç dönem belediye başkanlığı yapan Ertuğrul Akalın, İzmit Belediyesi'nNde başkan danışmanı oldu.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit için önemli bir adım daha atarak,Akalın ’ı İzmit Belediyesine kazandırdı. Akalın, İzmit Belediyesinde Kültür-Sanat Politikalarından sorumlu Başkan Danışmanı olarak görev alacak. 

ERTUĞRUL AKALIN KİMDİR?

Değirmendere’de 1989-2004 yılları arasında 3 dönem belediye başkanlığı yapan Ertuğrul Akalın, bu süreçte önemli kültür-sanat faaliyetlerine öncülük etmişti. Akalın, geçtiğimiz yıl 26.’sı düzenlenen Uluslararası Zühtü Müridoğlu Ahşap Heykel Sempozyumu’nun da mimarıydı. Ertuğrul Akalın, Üniversitesi Teknopark A.Ş. Genel Müdürlüğü ve 2009-2014 yılları arasında Çankaya Belediyesi Başkan Danışmanlığı görevlerinde de bulunmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.