LASTİK İŞ

AKAR ''100 BİN ESNAF KEPENK KAPATTI''

Asayiş 05.09.2017 - 10:17, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKAR ''100 BİN ESNAF KEPENK KAPATTI''

CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Bayram boyunca yapmış olduğu ziyaretlerine Gölcük ilçesinde devam etti. Esnaf ziyaretinde Akar, son bir yılda, Türkiye genelinde 100 bin esnafın kepenk kapattığını belirtti

TAKSİCİLERLE BAYRAMLAŞTI Gölcük Saray Taksi durağında taksici esnafı ile bayramlaşan Akar taksicilerin birçok problemle karşı karşıya olduğunu belirterek; Sizler direksiyon sallıyorsunuz. Gece gündüz demiyorsunuz. 24 saat çalışarak evinize helal ekmek götürmek istiyorsunuz. Ve bunu da huzur içinde yapmak istiyorsunuz. Siyasetçinin görevi de ülkeyi yönetirken ülkeye huzur getirmek. Biz bu amaçla siyaset yapıyoruz. Ve bu amaçla da çalışıyoruz. İstiyoruz ki her eve ekmek girsin. Her evde huzur olsun. Memlekette huzur olsun. Birlikte yaşayalım. Görüşlerimiz farklı olabilir farklı siyasi partilere oy verebiliriz. Ama sonuçta aynı ülke de huzur içinde yaşamak isteriz, dedi.   100 BİN ESNAF KEPENK KAPATTI İhsaniye de esnaf ziyaretleri de yapan Akar, Son dönemde ekonomide yaşanan sorun ve sıkıntılar ile hükümetin iç ve dış politikada yaptığı hatalar nedeniyle esnafın büyük sıkıntı içine düştüğünü belirtirken, son bir yılda Türkiye genelinde 100 binin üzerinde esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığını söyledi. Kocaeli yaklaşık 34 bin 500 esnafın bulunduğuna dikkat çeken Akar, satış yapamadığı için bankalara ve başka kuruluşlara borçlanan esnafa yönelik kredi müjdelerinin de kağıt üzerinde kaldığını söyledi. Akar, sanayi sitesinde, sokakta, caddede esnafın dert yandığının altını çizerek, Esnaflar üretmek istiyor ama piyasa çok kötü. Ekonomide başarı hikayelerini anlatanlar esnafların sorunlarını ya bilmiyorlar , ya da bilmezden geliyorlar” diye konuştu.     TAZİYE ZİYARETLERİ UNUTULMADI Gün boyu Gölcük de ziyaretlerde bulunan Akar, Gölcük Lütfiye köyü eski muhtarı Seyfi Şen’in cenazesine katılırken, CHP Tepeköy mahalle temsilcisi Sadık Yıldız'ın kardeşi Ahmet Yıldız, Gölcük Kavaklı mahallesi eski muhtarı Selehattin Ateş ve İhsaniye'de geçtiğimiz günlerde vefat eden Harun Öztürk'ün evine taziye ziyaretinde bulunarak ailelerin acılarını paylaştı. Son olarak Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi ile beraber Gölcük de düzenlenen yağlı güreş müsabakalarını izleyen Akar, pehlivanlarla bayramlaşarak başarı dileklerin de bulundu.
CHP PM üyesi ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Bayram boyunca yapmış olduğu ziyaretlerine Gölcük ilçesinde devam etti. Esnaf ziyaretinde Akar, son bir yılda, Türkiye genelinde 100 bin esnafın kepenk kapattığını belirtti

TAKSİCİLERLE BAYRAMLAŞTI

Gölcük Saray Taksi durağında taksici esnafı ile bayramlaşan Akar taksicilerin birçok problemle karşı karşıya olduğunu belirterek; Sizler direksiyon sallıyorsunuz. Gece gündüz demiyorsunuz. 24 saat çalışarak evinize helal ekmek götürmek istiyorsunuz. Ve bunu da huzur içinde yapmak istiyorsunuz. Siyasetçinin görevi de ülkeyi yönetirken ülkeye huzur getirmek. Biz bu amaçla siyaset yapıyoruz. Ve bu amaçla da çalışıyoruz. İstiyoruz ki her eve ekmek girsin. Her evde huzur olsun. Memlekette huzur olsun. Birlikte yaşayalım. Görüşlerimiz farklı olabilir farklı siyasi partilere oy verebiliriz. Ama sonuçta aynı ülke de huzur içinde yaşamak isteriz, dedi.
 

100 BİN ESNAF KEPENK KAPATTI
İhsaniye de esnaf ziyaretleri de yapan Akar, Son dönemde ekonomide yaşanan sorun ve sıkıntılar ile hükümetin iç ve dış politikada yaptığı hatalar nedeniyle esnafın büyük sıkıntı içine düştüğünü belirtirken, son bir yılda Türkiye genelinde 100 binin üzerinde esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığını söyledi. Kocaeli yaklaşık 34 bin 500 esnafın bulunduğuna dikkat çeken Akar, satış yapamadığı için bankalara ve başka kuruluşlara borçlanan esnafa yönelik kredi müjdelerinin de kağıt üzerinde kaldığını söyledi. Akar, sanayi sitesinde, sokakta, caddede esnafın dert yandığının altını çizerek, Esnaflar üretmek istiyor ama piyasa çok kötü. Ekonomide başarı hikayelerini anlatanlar esnafların sorunlarını ya bilmiyorlar , ya da bilmezden geliyorlar” diye konuştu.
 
 
TAZİYE ZİYARETLERİ UNUTULMADI
Gün boyu Gölcük de ziyaretlerde bulunan Akar, Gölcük Lütfiye köyü eski muhtarı Seyfi Şen’in cenazesine katılırken, CHP Tepeköy mahalle temsilcisi Sadık Yıldız'ın kardeşi Ahmet Yıldız, Gölcük Kavaklı mahallesi eski muhtarı Selehattin Ateş ve İhsaniye'de geçtiğimiz günlerde vefat eden Harun Öztürk'ün evine taziye ziyaretinde bulunarak ailelerin acılarını paylaştı. Son olarak Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ve yönetimi ile beraber Gölcük de düzenlenen yağlı güreş müsabakalarını izleyen Akar, pehlivanlarla bayramlaşarak başarı dileklerin de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.