LASTİK İŞ

AKAR; BİZ ANLATTIKÇA AKP'DE HAYIR ARTIYOR

Asayiş 05.04.2017 - 12:25, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKAR; BİZ ANLATTIKÇA AKP'DE HAYIR ARTIYOR

Her gün ilçe ilçe köy köy dolaşarak çalışmalarını sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, referandum kampanyası sürecin de yapılmak istenen değişiklikleri CHP olarak iyi anlattıklarını belirterek bu süreçte Meclis de evet diyen AKP'lilerin de Hayır diyeceklerini söyledi.

Gölcük'de tam mesai yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar,  Değirmendere, İhsaniye, Gölcük Sanayi Esnafı ve Gölcük Minibüsçüler odasını ziyaret ederek yapılmak istenen Anayasa değişikliğini anlattı ve vatandaşların mutlaka sandığa gitmelerini istedi. AYNI VAATLERİ 1 KASIMDA DA DUYDUK CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ile birlikte Değirmendere pazarını gezen Akar, hem pazarcı esnafın hem de vatandaşların mutlu olmadığını belirterek,  pazarcı esnafımız tezgâhta kalan mallarının derdinde, vatandaşlarımız evlerine bir kilo meyva sebze almanın derdinde. Bakıyoruz enflasyon son 8 yılın en yüksek düzeyinde. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 11.29, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 16.09 olmuş.  Esnaf zararına satışlar yapıyor. Kimse alın terinin karşılığını alamıyor. Tüm bunlar ortadayken 16 Nisan'da oylayacağımız Anayasa paketinde ne ekonomideki durgunluğa ne de esnafımızın sorunlarına çare var! 15 yıldır tek başına iktidarda olanlar sorunları çözmek yerine 'Evet deyin ekonomik kriz bitsin' diyorlar. Bu sözleri 1 Kasım seçimleri öncesinde tekrarlayanlar bugün de vatandaşın aklıyla alay ediyor” dedi.  MİLLETİMİZİN HER ŞEYİN FARKINDA Akar, Gölcük Sanayi esnafı ve İhsaniye de yaptığı ziyaretler de vatandaşın 16 Nisan da yapılmak istenen değişikliklere ilişkin bilinçli olduğunun altını çizerek, Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki halkımız bu sistemin tek adam olduğunu, tüm yetkilerin bir adama geçtiğini ve bununda ülkemiz için bir tehlike olduğunun farkında. Yani konu hakkında halkımızın oldukça bilinçli olduğunu görüyoruz. Kararsız vatandaşlarımızın da bu anlamda, propaganda süreci içerisinde söylemlerimizden ve açıklamalarımızdan dolayı da kararsız sayısının da giderek azaldığını görüyoruz.  Burada en önemli konulardan birisi sandığa gidip gitme meselesidir. Ben bütün halkımızdan sandığa gitmelerini ve özgür iradelerince oylarını kullanmalarını istiyorum. Sandıklara ne kadar çok gidersek bu ülke için tehlikeli anayasa değişikliğini bertaraf etmiş oluruz. Arkasından da daha iyi bir Türkiye yaratacak çalışmalarımızı halkımızla beraber yapmayı umut ediyoruz” diye konuştu. Akar, Meclis de hiçbir şey bilmeden bakmadan Kanun Teklifine imza atan AKP'lilerin de kampanya sürecinde CHP'yi takip edip dinlediğini belirterek sandıkta Hayır diyeceklerini söyledi.
Her gün ilçe ilçe köy köy dolaşarak çalışmalarını sürdüren CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, referandum kampanyası sürecin de yapılmak istenen değişiklikleri CHP olarak iyi anlattıklarını belirterek bu süreçte Meclis de evet diyen AKP'lilerin de Hayır diyeceklerini söyledi.

Gölcük'de tam mesai yapan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar,  Değirmendere, İhsaniye, Gölcük Sanayi Esnafı ve Gölcük Minibüsçüler odasını ziyaret ederek yapılmak istenen Anayasa değişikliğini anlattı ve vatandaşların mutlaka sandığa gitmelerini istedi.

AYNI VAATLERİ 1 KASIMDA DA DUYDUK
CHP Gölcük İlçe Başkanı İsmet İşeri ile birlikte Değirmendere pazarını gezen Akar, hem pazarcı esnafın hem de vatandaşların mutlu olmadığını belirterek,  pazarcı esnafımız tezgâhta kalan mallarının derdinde, vatandaşlarımız evlerine bir kilo meyva sebze almanın derdinde. Bakıyoruz enflasyon son 8 yılın en yüksek düzeyinde. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 11.29, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 16.09 olmuş.  Esnaf zararına satışlar yapıyor. Kimse alın terinin karşılığını alamıyor. Tüm bunlar ortadayken 16 Nisan'da oylayacağımız Anayasa paketinde ne ekonomideki durgunluğa ne de esnafımızın sorunlarına çare var! 15 yıldır tek başına iktidarda olanlar sorunları çözmek yerine 'Evet deyin ekonomik kriz bitsin' diyorlar. Bu sözleri 1 Kasım seçimleri öncesinde tekrarlayanlar bugün de vatandaşın aklıyla alay ediyor” dedi. 

MİLLETİMİZİN HER ŞEYİN FARKINDA
Akar, Gölcük Sanayi esnafı ve İhsaniye de yaptığı ziyaretler de vatandaşın 16 Nisan da yapılmak istenen değişikliklere ilişkin bilinçli olduğunun altını çizerek, Gittiğimiz her yerde görüyoruz ki halkımız bu sistemin tek adam olduğunu, tüm yetkilerin bir adama geçtiğini ve bununda ülkemiz için bir tehlike olduğunun farkında. Yani konu hakkında halkımızın oldukça bilinçli olduğunu görüyoruz. Kararsız vatandaşlarımızın da bu anlamda, propaganda süreci içerisinde söylemlerimizden ve açıklamalarımızdan dolayı da kararsız sayısının da giderek azaldığını görüyoruz. 
Burada en önemli konulardan birisi sandığa gidip gitme meselesidir. Ben bütün halkımızdan sandığa gitmelerini ve özgür iradelerince oylarını kullanmalarını istiyorum. Sandıklara ne kadar çok gidersek bu ülke için tehlikeli anayasa değişikliğini bertaraf etmiş oluruz. Arkasından da daha iyi bir Türkiye yaratacak çalışmalarımızı halkımızla beraber yapmayı umut ediyoruz” diye konuştu. Akar, Meclis de hiçbir şey bilmeden bakmadan Kanun Teklifine imza atan AKP'lilerin de kampanya sürecinde CHP'yi takip edip dinlediğini belirterek sandıkta Hayır diyeceklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.