LASTİK İŞ

Akar esnafı gezecek

Asayiş 19.08.2013 - 22:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Akar esnafı gezecek

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yarın ilçemize gelerek seri ziyaretler yapacak.

CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye başkan aday adayları, Fahrettin büyükoğlu, Turan Dumlu, Meclis üyeleri ve parti yöneticileri ilçede seri ziyaretlerde bulunacaklar. Akar'ın ilk durağı İlçe emniyet Müdür Sabri Yalın olacak. Daha sonra Jandarma Komutanı Cevdet Çal'ı ziyaretin ardından Esnaf Odası başkanı Necmi Kocaman'ı ziyaret edecekler. Daha sonra ilçedeki esnafı ziyaret edecek olan Akar ve CHP gurubu partinin hazılarladığı kınayı getir anne kına gecesi programına katılacaklar.
CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yarın ilçemize gelerek seri ziyaretler yapacak.

CHP Kocaeli milletvekili Haydar Akar, CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri, Belediye başkan aday adayları, Fahrettin büyükoğlu, Turan Dumlu, Meclis üyeleri ve parti yöneticileri ilçede seri ziyaretlerde bulunacaklar.

Akar'ın ilk durağı İlçe emniyet Müdür Sabri Yalın olacak. Daha sonra Jandarma Komutanı Cevdet Çal'ı ziyaretin ardından Esnaf Odası başkanı Necmi Kocaman'ı ziyaret edecekler. Daha sonra ilçedeki esnafı ziyaret edecek olan Akar ve CHP gurubu partinin hazılarladığı kınayı getir anne kına gecesi programına katılacaklar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.