AKARYAKIT HIRSIZLARI KISKIVRAK YAKALANDI !

Kocaeli 24.01.2020 - 11:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKARYAKIT HIRSIZLARI KISKIVRAK YAKALANDI !

Körfez ilçesinde, akaryakıt dağıtım şirketlerinden tankerle alınan yakıtın taşınması sırasında bir kısmını çalarak sattıkları öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. 10 milyon liralık yakıt çaldığı belirtilen 23 kişi gözaltına alındı.

 Körfez ilçesinde, akaryakıt dağıtım şirketlerinden tankerle alınan yakıtın taşınması sırasında bir kısmını çalarak sattıkları öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. 10 milyon liralık yakıt çaldığı belirtilen 23 kişi gözaltına alındı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Körfez ilçesindeki akaryakıt dağıtım şirketlerinden tankerle aldıkları yakıtın taşınması sırasında bir kısmını çaldıkları öne sürülen kişileri takibe aldı. Polis, akaryakıt dağıtım şirketlerinden tankerlere dolumu yapılan akaryakıtların bir iş yerinde mühürlerinin bozularak ürün sahiplerinden habersiz bir kısmının boşaltıldığı ve toplanan bu akaryakıtın satıldığını tespit etti. 3 ay boyunca devam eden takibin ardından D.E. liderliğindeki çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda biri kadın, 23 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, pompalı tüfek, kurusıkı tabanca, kaçak akaryakıt, akaryakıt tankerlerine ait mühür ve mühür bozmaya yarayan çok sayıda aparat ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgütlü olarak güveni kötüye kullanma, hırsızlık malı satın almak ve suçtan edilen malvarlıklarını aklama' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.  
Körfez ilçesinde, akaryakıt dağıtım şirketlerinden tankerle alınan yakıtın taşınması sırasında bir kısmını çalarak sattıkları öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. 10 milyon liralık yakıt çaldığı belirtilen 23 kişi gözaltına alındı.

 Körfez ilçesinde, akaryakıt dağıtım şirketlerinden tankerle alınan yakıtın taşınması sırasında bir kısmını çalarak sattıkları öne sürülen kişilere yönelik operasyon düzenlendi. 10 milyon liralık yakıt çaldığı belirtilen 23 kişi gözaltına alındı.



Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Körfez ilçesindeki akaryakıt dağıtım şirketlerinden tankerle aldıkları yakıtın taşınması sırasında bir kısmını çaldıkları öne sürülen kişileri takibe aldı. Polis, akaryakıt dağıtım şirketlerinden tankerlere dolumu yapılan akaryakıtların bir iş yerinde mühürlerinin bozularak ürün sahiplerinden habersiz bir kısmının boşaltıldığı ve toplanan bu akaryakıtın satıldığını tespit etti. 3 ay boyunca devam eden takibin ardından D.E. liderliğindeki çeteye operasyon düzenlendi. Operasyonda biri kadın, 23 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramada, pompalı tüfek, kurusıkı tabanca, kaçak akaryakıt, akaryakıt tankerlerine ait mühür ve mühür bozmaya yarayan çok sayıda aparat ele geçirildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgütlü olarak güveni kötüye kullanma, hırsızlık malı satın almak ve suçtan edilen malvarlıklarını aklama' suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.