LASTİK İŞ
ismail

AKÇARAY'IN REKORU 1 MİLYON YOLCU

Kocaeli 05.11.2018 - 13:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKÇARAY'IN REKORU 1 MİLYON YOLCU

Vatandaşlar tarafından ulaşımda tercih edilen Akçaray; 1 ayda 1 Milyon yolcu taşıyarak rekorlarına bir yenisini daha ekledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli’nin ulaşımına kazandırılan UlaşımPark A.Ş. tarafından işletilen Akçaray, rekorlar kırmaya devam ediyor. 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren İzmit ilçesinde seferlerine devam eden Akçaray, rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek 1 ayda toplam 1 Milyon yolcu taşıdı. Son kırdığı rekorla nüfusu 1 milyon 883 bin 270 olan Kocaeli’nin yarısından fazlasını bir ayda taşıyan Akçaray tramvay hattı, halkın sevgisini kazandığını bir kez daha gösterdi.   MİSAFİR ODAKLI HİZMET Akçaray tramvay hattı; günlük, haftalık ve son olarak da aylık 1 Milyon yolcu ile rekorlarına bir yenisini daha eklemeyi başardı. Hafta içi 272, hafta sonu ise 240 sefer yapan Akçaray; toplamda gidiş-dönüş 15 km mesafede Kocaeli halkına hizmet veriyor. Yolcularını hızlı, güvenli ve ekonomik şekilde gitmek istedikleri yere ulaştıran tramvay, her gün 06:00 – 24:00 arası çalışıyor. Ayrıca 15 dakikada bir sefer yapan Akçaray, yoğun saatlerde 5 dakikaya kadar seferlerini düşürüyor.   4 YENİ İSTASYON EKLENECEK Günlük kullanımda vatandaşların sıkça tercih ettikleri Akçaray tramvay hattına 4 yeni istasyon yapılacak. 2.2 km uzunluğundaki hatta, istasyonlar Seka Devlet Hastanesi, Kongre Merkezi, Okullar Bölgesi ve Plajyolu mevkilerinde bulunacak. Gidiş-dönüş 15 km’lik mevcut tramvay hattına 5 km’lik tramvay hattının eklenmesiyle Kocaeli’ndeki tramvay hattı uzunluğu 20 km’ye çıkartılmış olacak.
Vatandaşlar tarafından ulaşımda tercih edilen Akçaray; 1 ayda 1 Milyon yolcu taşıyarak rekorlarına bir yenisini daha ekledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli’nin ulaşımına kazandırılan UlaşımPark A.Ş. tarafından işletilen Akçaray, rekorlar kırmaya devam ediyor. 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren İzmit ilçesinde seferlerine devam eden Akçaray, rekorlarına bir yenisini daha ekleyerek 1 ayda toplam 1 Milyon yolcu taşıdı. Son kırdığı rekorla nüfusu 1 milyon 883 bin 270 olan Kocaeli’nin yarısından fazlasını bir ayda taşıyan Akçaray tramvay hattı, halkın sevgisini kazandığını bir kez daha gösterdi.

 

MİSAFİR ODAKLI HİZMET

Akçaray tramvay hattı; günlük, haftalık ve son olarak da aylık 1 Milyon yolcu ile rekorlarına bir yenisini daha eklemeyi başardı. Hafta içi 272, hafta sonu ise 240 sefer yapan Akçaray; toplamda gidiş-dönüş 15 km mesafede Kocaeli halkına hizmet veriyor. Yolcularını hızlı, güvenli ve ekonomik şekilde gitmek istedikleri yere ulaştıran tramvay, her gün 06:00 – 24:00 arası çalışıyor. Ayrıca 15 dakikada bir sefer yapan Akçaray, yoğun saatlerde 5 dakikaya kadar seferlerini düşürüyor.

 

4 YENİ İSTASYON EKLENECEK

Günlük kullanımda vatandaşların sıkça tercih ettikleri Akçaray tramvay hattına 4 yeni istasyon yapılacak. 2.2 km uzunluğundaki hatta, istasyonlar Seka Devlet Hastanesi, Kongre Merkezi, Okullar Bölgesi ve Plajyolu mevkilerinde bulunacak. Gidiş-dönüş 15 km’lik mevcut tramvay hattına 5 km’lik tramvay hattının eklenmesiyle Kocaeli’ndeki tramvay hattı uzunluğu 20 km’ye çıkartılmış olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.