AKDOĞAN ÇİFTİ ASEL BEBEĞE KAVUŞTU…

17.07.2017 - 11:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKDOĞAN ÇİFTİ ASEL BEBEĞE KAVUŞTU…

Gölcük Belediyesi Spor Müdürlüğü'nde görevli Öner Akdoğan ve Nurcan Akdoğan çifti, önceki gün ikinci çocuklarına kavuştular. Akdoğan çiftinin 8 yaşındaki Ömer Faruk isimli çucuklarına şimdi de bir kız çocuğu eklendi.  Nurcan Akdoğan, geçtiğimiz Cumartesi sabahı, Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi'nde, 3 Kilo 300 gram ağırlığına bir kız çocuğu dünyaya getirdi.  Akdoğan çiftinin Asel ismini verdikleri bebeklerine, bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, sağlıklı uzun ömürler diliyor, Akdoğan çiftini tebrik ediyoruz.  Dünyamıza Hoş geldin Asel Bebek…

Gölcük Belediyesi Spor Müdürlüğü'nde görevli Öner Akdoğan ve Nurcan Akdoğan çifti, önceki gün ikinci çocuklarına kavuştular. Akdoğan çiftinin 8 yaşındaki Ömer Faruk isimli çucuklarına şimdi de bir kız çocuğu eklendi. 
Nurcan Akdoğan, geçtiğimiz Cumartesi sabahı, Gölcük Özel Aile Konak Hastanesi'nde, 3 Kilo 300 gram ağırlığına bir kız çocuğu dünyaya getirdi. 
Akdoğan çiftinin Asel ismini verdikleri bebeklerine, bizde Yeni Gölcük Gazetesi olarak, sağlıklı uzun ömürler diliyor, Akdoğan çiftini tebrik ediyoruz. 
Dünyamıza Hoş geldin Asel Bebek…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.