LASTİK İŞ

AKGÜNDÜZ DİŞ POLİKLİNİĞİ CUMARTESİ YASAĞINDA AÇIK

Sağlık 10.12.2020 - 19:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AKGÜNDÜZ DİŞ POLİKLİNİĞİ CUMARTESİ YASAĞINDA AÇIK

Akgündüz ağız ve diş sağlığı polikliniği diş hekimi İbrahim Akgündüz ve diş hekimi Ümit Geyhan, pandemi süreci boyunca acil tüm diş tedavilerini öz verili bir şekilde gölcük halkına uyguladılar.

Kliniğin ortam dezenfeksiyonun yanında hastalardan önce diş koltukları ultra viyole destekli hydroclorik dezenfektan ile steril edilmektedir. Aynı zamanda 4 ayrı diş koltuğunda, sırayla ve saat başı hasta kabul edilmektedir. Hastaların giriş de ateşleri ölçülmekte HES kodları sorgulanmaktadır.  12 Aralık 2020 cumartesi günü özel sağlık kuruluşlarının kısıtlamadan muaf olmasından dolayı SMS ile randevu verilip hasta kabul edilmektedir. Randevuya gelecek hastaların yetkililere randevu SMS’ini göstermeleri yeterlidir. Aynı şekilde hafta içinde de 65 yas üstü ve 20 yaş altı  acil diş tedavileri kısıtlama saatlerine takılmamak için SMS ile randevu verilmektedir. İRTİBAT TEL : 0549 414 42 42                                      0262-414 42 42
Akgündüz ağız ve diş sağlığı polikliniği diş hekimi İbrahim Akgündüz ve diş hekimi Ümit Geyhan, pandemi süreci boyunca acil tüm diş tedavilerini öz verili bir şekilde gölcük halkına uyguladılar.

Kliniğin ortam dezenfeksiyonun yanında hastalardan önce diş koltukları ultra viyole destekli hydroclorik dezenfektan ile steril edilmektedir. Aynı zamanda 4 ayrı diş koltuğunda, sırayla ve saat başı hasta kabul edilmektedir.

Hastaların giriş de ateşleri ölçülmekte HES kodları sorgulanmaktadır.

 12 Aralık 2020 cumartesi günü özel sağlık kuruluşlarının kısıtlamadan muaf olmasından dolayı SMS ile randevu verilip hasta kabul edilmektedir.

Randevuya gelecek hastaların yetkililere randevu SMS’ini göstermeleri yeterlidir.

Aynı şekilde hafta içinde de 65 yas üstü ve 20 yaş altı  acil diş tedavileri kısıtlama saatlerine takılmamak için SMS ile randevu verilmektedir.

İRTİBAT TEL : 0549 414 42 42             

                        0262-414 42 42

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.