LASTİK İŞ

Akmeder’den 2.Geleneksel İftar Yemeği

Gölcük 20.07.2013 - 14:50, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Akmeder’den 2.Geleneksel İftar Yemeği

Genel merkezi Gölcük/Kocaeli olan Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Ramazan ayı sebebiyle geleneksel iftar yemeğini üyeleri ile birlikte düzenlediler.

Akmeder’den 2.Geleneksel İftar Yemeği Genel merkezi Gölcük/Kocaeli olan Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Ramazan ayı sebebiyle geleneksel iftar yemeğini üyeleri ile birlikte düzenlediler.İftar yemeğine Kurucular Kurulu, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Dernek üyeleri eşleri ile birlikte ve ilçemizin basın mensupları katıldılar. Üyeleriyle yaptığı Sosyal etkinliklerle adını sıkça duyuran Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 2.Geleneksel İftar Yemeğine üyeleriyle bir araya geldi. Yemeğe birçok dernek üyesi eşleri ile katıldı. İftar yemeğinde sözü alan Genel Başkan Özhan İmre, Tüm Müslüman aleminin Ramazan-ı Şerif ayını tebrik etti. İftar yemeğinde üyeleriyle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren İmre, bolluk ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif Ayının birlik ve beraberliği temsil ettiğini vurgulayarak, bu günlerde bir araya gelmenin, yardımlaşma ve dayanışmanın öneminden bahsetti. Derneğin  bir yıldır yaptığı etkinliklerden ve çalışmalardan da bahseden İmre, Dernek olarak üyelere yarar sağlayacak çalışmalarının süreceğini ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek birlik ve beraberlik duygusunu yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.  Oldukça neşeli bir ortamda geçen iftar yemeğinde dernek üyeleri, İftar vaktinin gelmesiyle oruçlarını açtıktan sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ederek bir araya gelmekten duydukları mutluluğu dile getirdiler. Akmeder’den 1.kuruluş yıldönümü Yemeği Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği iftar yemeğinde aynı zamanda 1.kuruluş yıldönümünü de kutladılar.Yemeğe katılan Kurucular Kuruluna Kurucu Genel Başkan Özhan İMRE,  Genel Başkan Yardımcısı Tulgay AKBAŞ , Genel Sekreter Arzu YILMAZ Mali İşler Sekreteri Çiğdem Hanım ve Basın Yayın Sekreteri Erdenay AKBABA Teşekkür belgelerini takdim etti. Yemeğe katılan dernek anlaşmalı esnaflardan Çoker İletişimden Bülent ÇOKER ailesi ile ve 17 Ağustos kapalı çarşı esnaflarından Ayattabıdan Zafer Boz’a Genel Başkan Özhan İMRE Teşekkür belgelerini takdim etti. Akmeder Genel Başkanı Özhan İMRE yemeğe katılan bütün üye ve diğer katılımcılara tek tek teşekkür ederek bu birliktelik ve beraberliğin bozulmayarak devam etmesini temenni etti. Akmeder Yeni Dernek Üyelerine Rozetlerini Taktı Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğine yeni üyelerden Ömer AYAZ, Ahmet ŞAHİN  ve Şükran GÜLHAN’a rozetleri Genel Başkan Özhan İMRE tarafından takılarak aramıza hoşgeldiniz denildi.
Genel merkezi Gölcük/Kocaeli olan Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Ramazan ayı sebebiyle geleneksel iftar yemeğini üyeleri ile birlikte düzenlediler.

Akmeder’den 2.Geleneksel İftar Yemeği

Genel merkezi Gölcük/Kocaeli olan Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Ramazan ayı sebebiyle geleneksel iftar yemeğini üyeleri ile birlikte düzenlediler.İftar yemeğine Kurucular Kurulu, Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Dernek üyeleri eşleri ile birlikte ve ilçemizin basın mensupları katıldılar.

Üyeleriyle yaptığı Sosyal etkinliklerle adını sıkça duyuran Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 2.Geleneksel İftar Yemeğine üyeleriyle bir araya geldi. Yemeğe birçok dernek üyesi eşleri ile katıldı. İftar yemeğinde sözü alan Genel Başkan Özhan İmre, Tüm Müslüman aleminin Ramazan-ı Şerif ayını tebrik etti. İftar yemeğinde üyeleriyle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren İmre, bolluk ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif Ayının birlik ve beraberliği temsil ettiğini vurgulayarak, bu günlerde bir araya gelmenin, yardımlaşma ve dayanışmanın öneminden bahsetti. Derneğin  bir yıldır yaptığı etkinliklerden ve çalışmalardan da bahseden İmre, Dernek olarak üyelere yarar sağlayacak çalışmalarının süreceğini ve çeşitli etkinlikler düzenleyerek birlik ve beraberlik duygusunu yaşatmaya devam edeceklerini söyledi. 

Oldukça neşeli bir ortamda geçen iftar yemeğinde dernek üyeleri, İftar vaktinin gelmesiyle oruçlarını açtıktan sonra gecenin ilerleyen saatlerine kadar sohbet ederek bir araya gelmekten duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Akmeder’den 1.kuruluş yıldönümü Yemeği


Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği iftar yemeğinde aynı zamanda 1.kuruluş yıldönümünü de kutladılar.Yemeğe katılan Kurucular Kuruluna Kurucu Genel Başkan Özhan İMRE,  Genel Başkan Yardımcısı Tulgay AKBAŞ , Genel Sekreter Arzu YILMAZ Mali İşler Sekreteri Çiğdem Hanım ve Basın Yayın Sekreteri Erdenay AKBABA Teşekkür belgelerini takdim etti.

Yemeğe katılan dernek anlaşmalı esnaflardan Çoker İletişimden Bülent ÇOKER ailesi ile ve 17 Ağustos kapalı çarşı esnaflarından Ayattabıdan Zafer Boz’a Genel Başkan Özhan İMRE Teşekkür belgelerini takdim etti.

Akmeder Genel Başkanı Özhan İMRE yemeğe katılan bütün üye ve diğer katılımcılara tek tek teşekkür ederek bu birliktelik ve beraberliğin bozulmayarak devam etmesini temenni etti.


Akmeder Yeni Dernek Üyelerine Rozetlerini Taktı


Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneğine yeni üyelerden Ömer AYAZ, Ahmet ŞAHİN  ve Şükran GÜLHAN’a rozetleri Genel Başkan Özhan İMRE tarafından takılarak aramıza hoşgeldiniz denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.