LASTİK İŞ

AKMEDER KORO ÇALIŞMALARINA HIZLA DEVAM EDİYOR

Gölcük 12.01.2014 - 00:13, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AKMEDER KORO ÇALIŞMALARINA HIZLA DEVAM EDİYOR

Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği koro çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Koro Şefi Ayhan ERSOY eşliğinde koro çalışmasına müzisyen olarak Neyzen Güngör Barış GÖRGİN, Bağlamada Furkan KAYAOĞLU, Kemani Burçin SARI ve Ritimde Murat PAZARLI olarak çalışmalar devam ediyor.

  Akmeder koro kayıtları Genel Başkan Yardımcısı Tülay AKBULUT tarafından koordine edilerek devam ediyor. Akmeder Genel Başkanı Özhan İMRE Aktif Memurlar Derneği Türk Müziği Uygulama Topluluğu koro çalışmalarımız Koro Şefimizin Ayhan ERSOY ’un gayretleri ile çok yoğun ve neşeli ortamlarda devam ediyor. Koromuzun amaçları arasında biran önce toparlanmalı çalışmalar sonucunda Kocaeli’ den başlayarak Türkiye genelinde turneler ile konserler vererek dernek adımızı duyurmak. Çalışmalarımızı her Cuma günleri saat 19.00-21.00 arası Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanat Evinde devam ediyoruz. Koro çalışmalarımıza bütün gönül dostlarımızı bekliyoruz. Unutmayalım ki Koro Şefimizin dediği gibi kötü ses yoktur, eğitimsiz ses vardır deyimi ile koroya girmek isteyen herkes girebilir. Hiç kimse benim sesim kötü diye düşünmesin. Çalışmalar ile bütün sesler güzelleşiyor ve korodaki arkadaşlar ile birleşince muhteşem ambians oluyor. Amacımız koroda çift ses çıkarmak. Bunu başaracağımıza eminiz. O yüzden koromuza girmek isteyenler bu güzel fırsatı kaçırmasınlar. Yakında koro çalışmalarımızın Kocaeli ilinde merkezde de olması için çalışmalarımız devam ediyor. Derneğimiz; Merkez Mah. Albay Burak Cad. Rıfat Çobanoğlu Apt. No:28 Gölcük / Kocaeli adresinde koro kayıtlarına devam etmektedir.
Aktif Memurlar Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği koro çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor. Koro Şefi Ayhan ERSOY eşliğinde koro çalışmasına müzisyen olarak Neyzen Güngör Barış GÖRGİN, Bağlamada Furkan KAYAOĞLU, Kemani Burçin SARI ve Ritimde Murat PAZARLI olarak çalışmalar devam ediyor.

 

Akmeder koro kayıtları Genel Başkan Yardımcısı Tülay AKBULUT tarafından koordine edilerek devam ediyor.

Akmeder Genel Başkanı Özhan İMRE Aktif Memurlar Derneği Türk Müziği Uygulama Topluluğu koro çalışmalarımız Koro Şefimizin Ayhan ERSOY ’un gayretleri ile çok yoğun ve neşeli ortamlarda devam ediyor. Koromuzun amaçları arasında biran önce toparlanmalı çalışmalar sonucunda Kocaeli’ den başlayarak Türkiye genelinde turneler ile konserler vererek dernek adımızı duyurmak. Çalışmalarımızı her Cuma günleri saat 19.00-21.00 arası Gölcük Belediyesi Değirmendere Sanat Evinde devam ediyoruz. Koro çalışmalarımıza bütün gönül dostlarımızı bekliyoruz.

Unutmayalım ki Koro Şefimizin dediği gibi kötü ses yoktur, eğitimsiz ses vardır deyimi ile koroya girmek isteyen herkes girebilir. Hiç kimse benim sesim kötü diye düşünmesin. Çalışmalar ile bütün sesler güzelleşiyor ve korodaki arkadaşlar ile birleşince muhteşem ambians oluyor. Amacımız koroda çift ses çıkarmak. Bunu başaracağımıza eminiz. O yüzden koromuza girmek isteyenler bu güzel fırsatı kaçırmasınlar. Yakında koro çalışmalarımızın Kocaeli ilinde merkezde de olması için çalışmalarımız devam ediyor.

Derneğimiz; Merkez Mah. Albay Burak Cad. Rıfat Çobanoğlu Apt. No:28 Gölcük / Kocaeli adresinde koro kayıtlarına devam etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.