LASTİK İŞ

AKMİS'DEN TÜRKİYE DE BİR İLK ''MIX FİGHT'' KOCAELİ'DE

Kocaeli 07.09.2016 - 19:49, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AKMİS'DEN TÜRKİYE DE BİR İLK ''MIX FİGHT'' KOCAELİ'DE

AKMİS Grup, Türkiye’de bir ilke imza atarak 24 Eylül tarihinde “MIX FİGHT” adı altında Türkiye ve Almanya Kick Box takımlarını bir araya getirecek organizasyonun lansman tanıtımını gerçekleştirdi. 18 sporcunun yarışacağı bu özel gecenin tüm geliri şehit ailelerine bağışlanacak.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren AKMİS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp ile ekibi ile birlikte sabah saat 10.00’da Yahya Kapyan’da bulunan Lobby House’de lansman toplantısı gerçekleştirildi. 24 Eylül’de “MIX FİGHT” adı altında dünyaca ünlü birçok sporcunun ilimize gelerek Yahya Kaptan’da bulunan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan programa birçok ünlü isim bulunacak. CANLI YAYINLANACAK Kahvaltılı organizasyon sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ruhi Karaalp, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ında sahne alacağı gecenin tüm gelirinin şehit ailelerine bağışlanacağını söyledi. 18 sporcunun yarışacağı Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek program, A Haber’in yanı sıra dünyanın 214 ülkesinde de Eurosport’dan canlı yayınlanacak. GELİRİ ŞEHİT AİLELERİNE AKMİS Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, üstlendikleri organizasyonun önemine vurgu yaparak İzmitli vatandaşları 24 Eylül günü dostluk maçına davet ederek, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ında organizasyonda yaklaşık 1 saat kadar sahne alacağını açıkladı. 35 TL olan müsabaka biletleri Biletix’in internet sitesinin yanı sıra o gün Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda da satışa sunulacak. Elde edilen tüm gelir ise şehit ailelerine bağışlanacak. RENK KATMAK İSTİYORUZ Karaalp, “Biz Akmis grup olarak turizm ve taşıma sektörü dışında işlerimiz var. Bu şehrin insanı olmamız nedeniyle kentimizde çeşitli organizasyonlar yapmayı planlıyoruz. Bu fikir Vedat Hoca'dan çıktı. Vedat Bey karate de dünya şampiyonu. Ortak bir proje yapma fikriyle bize geldiler. Konuyla ilgili araştırma yaptık ve proje haline getirdik. Nasip olursa 24 Eylül’de Şehit Recep Topaloğlu stadında sanatçı Murat Dalkılıç’ın konseriyle başlayacak heyecanlı bir gece yaşayacağız. Ülkemiz zor süreçten geçiyor. Bu gecenin şehre renk katmasını istiyoruz. Şehrimizde sanayinin dışında organizasyonlar da olmalı. Gelirin belirli bir kısmı ile şehit ailelerine destek olacağız” dedi. AMACIMIZ ŞEHRİMİZİ TANITMAK Konuşmasını sürdüren Karaalp, “Türkiye’nin ve dünyanın gözü o gece Kocaeli de olacak. Orhan Ayan da yorumlarıyla geceye renk katacak. Yine televizyon programıyla tanınan Avatar Atakan bizimle olacak. Bütün protokol üyelerini milletvekillerini geceye bekliyoruz. 5 bin kişi kapasiteli stadı doldurmayı planlıyoruz. Gelirlerimizle de bir nebze de olsa yaraya merhem olmayı amaçlıyoruz. Biletler Biletix'te satışa sunuldu yine o gece kapıda satış yapılacak. seneye daha kapsamlı programlar yapmayı hedefliyoruz. Amacımız burada terörün olmadığını sosyal ve kültürel faaliyetlerin olduğunu dünyaya duyurmak. Biz İzmitliyiz amacımız şehrimizi tanıtmak” ifadelerine yer verdi.  
AKMİS Grup, Türkiye’de bir ilke imza atarak 24 Eylül tarihinde “MIX FİGHT” adı altında Türkiye ve Almanya Kick Box takımlarını bir araya getirecek organizasyonun lansman tanıtımını gerçekleştirdi. 18 sporcunun yarışacağı bu özel gecenin tüm geliri şehit ailelerine bağışlanacak.

Türkiye’de bir ilki gerçekleştiren AKMİS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp ile ekibi ile birlikte sabah saat 10.00’da Yahya Kapyan’da bulunan Lobby House’de lansman toplantısı gerçekleştirildi. 24 Eylül’de “MIX FİGHT” adı altında dünyaca ünlü birçok sporcunun ilimize gelerek Yahya Kaptan’da bulunan Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan programa birçok ünlü isim bulunacak.

CANLI YAYINLANACAK

Kahvaltılı organizasyon sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ruhi Karaalp, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ında sahne alacağı gecenin tüm gelirinin şehit ailelerine bağışlanacağını söyledi. 18 sporcunun yarışacağı Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek program, A Haber’in yanı sıra dünyanın 214 ülkesinde de Eurosport’dan canlı yayınlanacak.

GELİRİ ŞEHİT AİLELERİNE

AKMİS Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Karaalp, üstlendikleri organizasyonun önemine vurgu yaparak İzmitli vatandaşları 24 Eylül günü dostluk maçına davet ederek, ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç’ında organizasyonda yaklaşık 1 saat kadar sahne alacağını açıkladı. 35 TL olan müsabaka biletleri Biletix’in internet sitesinin yanı sıra o gün Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda da satışa sunulacak. Elde edilen tüm gelir ise şehit ailelerine bağışlanacak.

RENK KATMAK İSTİYORUZ
Karaalp, “Biz Akmis grup olarak turizm ve taşıma sektörü dışında işlerimiz var. Bu şehrin insanı olmamız nedeniyle kentimizde çeşitli organizasyonlar yapmayı planlıyoruz. Bu fikir Vedat Hoca'dan çıktı. Vedat Bey karate de dünya şampiyonu. Ortak bir proje yapma fikriyle bize geldiler. Konuyla ilgili araştırma yaptık ve proje haline getirdik. Nasip olursa 24 Eylül’de Şehit Recep Topaloğlu stadında sanatçı Murat Dalkılıç’ın konseriyle başlayacak heyecanlı bir gece yaşayacağız. Ülkemiz zor süreçten geçiyor. Bu gecenin şehre renk katmasını istiyoruz. Şehrimizde sanayinin dışında organizasyonlar da olmalı. Gelirin belirli bir kısmı ile şehit ailelerine destek olacağız” dedi.

AMACIMIZ ŞEHRİMİZİ TANITMAK

Konuşmasını sürdüren Karaalp, “Türkiye’nin ve dünyanın gözü o gece Kocaeli de olacak. Orhan Ayan da yorumlarıyla geceye renk katacak. Yine televizyon programıyla tanınan Avatar Atakan bizimle olacak. Bütün protokol üyelerini milletvekillerini geceye bekliyoruz. 5 bin kişi kapasiteli stadı doldurmayı planlıyoruz. Gelirlerimizle de bir nebze de olsa yaraya merhem olmayı amaçlıyoruz. Biletler Biletix'te satışa sunuldu yine o gece kapıda satış yapılacak. seneye daha kapsamlı programlar yapmayı hedefliyoruz. Amacımız burada terörün olmadığını sosyal ve kültürel faaliyetlerin olduğunu dünyaya duyurmak. Biz İzmitliyiz amacımız şehrimizi tanıtmak” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.