LASTİK İŞ
ismail

AKMİS'E YAPILAN HUKUKSUZLUK SÜRÜYOR !

10.08.2017 - 09:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKMİS'E YAPILAN HUKUKSUZLUK SÜRÜYOR !

Yıllardır Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Doğu Marmara illerine yasal taşımacılık yapan Akmis Seyahat firması hukuksuzlukla karşı karşıya kaldı.

Korsan taşımacılık yapan firma personellerinin Akmis Seyahat personeline saldırmasından sonra Akmis Seyahat firmasının faaliyetleri durdurulmaya çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan yasal taşımacılık yapan, Bursa, Sakarya, Kocaeli ve Gebze’ye havaalanı yolcularını taşıyan Akmis Seyahat personeline, havaalanı içerisinde korsan ve belgesizlik yapan firma personelleri tarafından saldırı gerçekleşmişti. Yaşanan olayın ardından Sabiha Gökçen Havaalanı’na Akmis Seyahat firması araçlarının girişi yasaklanmaya çalışılıyor. Firma yetkilerine kolluk güçlerince yapılan tebligatta, araçların havaalanına girmesi durumunda araçların bağlanacağı, yöneticilerin ise tutuklanacağı duyuruldu. Akmis Seyahat yöneticileri ise Emniyet Güçleri’nin duyurusuna tepki gösterdi. YASAL TAŞIMACILIK LİSANSINA RAĞMEN! Akmis Seyahat yöneticileri durum karşısında, “Biz Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan yasal taşımacılık yapan bir firmayız. Emniyet güçlerinin araçlarımızı havaalanına sokmak istememesini hayretle karşılaşıyoruz. Bu konu Ulaştırma Bakanlığı, anlaşmalı olduğumuz havayolu şirketi ve Sabiha Gökçen Havaalanı yönetimi arasındaki konudur. Eğer bu sözleşmeler bahsedilen kurumlar tarafından fesih edilirse ancak ulaşım hizmetinden çıkmamız gerekir. BELEDİYELERDEN KORSAN FİRMALARA KADAR! Akmis Seyahat yöneticileri, Akmis Seyahat faaliyetlerinin durdurulması için birçok korsan taşımacılık faaliyeti gösteren firmaların yöneticilerinin siyasilere baskı yaptığını, bazı belediyelerin evraksız ve gerekli şartları yerine getirmeden taşımacılık faaliyeti sürdürdüğünü söyledi. Akmis Seyahat yöneticileri, “Buna rağmen yasal taşımacılık yapan Akmis Seyahat firmasının faaliyetleri durdurulacaksa biz bunu hukuksuz sayarız” ifadelerini kullandı. Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan konu ile ilgili emniyet güçleri ve Akmis Seyahat yöneticilerinin görüşmeleri sürüyor. 
Yıllardır Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan Doğu Marmara illerine yasal taşımacılık yapan Akmis Seyahat firması hukuksuzlukla karşı karşıya kaldı.

Korsan taşımacılık yapan firma personellerinin Akmis Seyahat personeline saldırmasından sonra Akmis Seyahat firmasının faaliyetleri durdurulmaya çalışıyor.

Geçtiğimiz günlerde Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan yasal taşımacılık yapan, Bursa, Sakarya, Kocaeli ve Gebze’ye havaalanı yolcularını taşıyan Akmis Seyahat personeline, havaalanı içerisinde korsan ve belgesizlik yapan firma personelleri tarafından saldırı gerçekleşmişti. Yaşanan olayın ardından Sabiha Gökçen Havaalanı’na Akmis Seyahat firması araçlarının girişi yasaklanmaya çalışılıyor. Firma yetkilerine kolluk güçlerince yapılan tebligatta, araçların havaalanına girmesi durumunda araçların bağlanacağı, yöneticilerin ise tutuklanacağı duyuruldu. Akmis Seyahat yöneticileri ise Emniyet Güçleri’nin duyurusuna tepki gösterdi.

YASAL TAŞIMACILIK LİSANSINA RAĞMEN!

Akmis Seyahat yöneticileri durum karşısında, “Biz Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan yasal taşımacılık yapan bir firmayız. Emniyet güçlerinin araçlarımızı havaalanına sokmak istememesini hayretle karşılaşıyoruz. Bu konu Ulaştırma Bakanlığı, anlaşmalı olduğumuz havayolu şirketi ve Sabiha Gökçen Havaalanı yönetimi arasındaki konudur. Eğer bu sözleşmeler bahsedilen kurumlar tarafından fesih edilirse ancak ulaşım hizmetinden çıkmamız gerekir.

BELEDİYELERDEN KORSAN FİRMALARA KADAR!

Akmis Seyahat yöneticileri, Akmis Seyahat faaliyetlerinin durdurulması için birçok korsan taşımacılık faaliyeti gösteren firmaların yöneticilerinin siyasilere baskı yaptığını, bazı belediyelerin evraksız ve gerekli şartları yerine getirmeden taşımacılık faaliyeti sürdürdüğünü söyledi. Akmis Seyahat yöneticileri, “Buna rağmen yasal taşımacılık yapan Akmis Seyahat firmasının faaliyetleri durdurulacaksa biz bunu hukuksuz sayarız” ifadelerini kullandı. Sabiha Gökçen Havaalanı’ndan konu ile ilgili emniyet güçleri ve Akmis Seyahat yöneticilerinin görüşmeleri sürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.