AKPINAR ''PANDEMİ DESTEĞİ ARTMALI''

Asayiş 22.10.2020 - 15:31, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AKPINAR ''PANDEMİ DESTEĞİ ARTMALI''

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, yaptığı yazılı açıklamada, koronavirüsle mücadelede ekonomik anlamda olumsuz etkilenen kesimlere verilen destekle ilgili olarak “Destek arttırılarak devam ettirilmeli” dedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, yazılı basın açıklaması yaptı. Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada “Mesleğini basın ahlak ve ilkelerine bağlı kalarak yerine getiren tüm gazeteciler ve basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi. Akpınar, pazar günü gerçekleştirdikleri 11. Olağan Kongre'nin Türk ve İslamdünyasına hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak; “Büyük Birlik Partisi 11. Olağan Kongresinde Genel Başkanımız Mustafa Destici iki adaylı kongrede oy kullanan 836 delegenin 584 oyunu alarak güçlü bir şekilde tekrar genel başkanlığaseçildi. Başta Genel BaşkanımızSayınn Mustafa Destici olmak üzere, partimizin üstyönetimineseçilentüm dava arkadaşlarımı ayrı ayrı kutluyorum. İlimiz Kocaeli den Genel Merkezde görev alan YDK (YüksekDanışma Kurulu) üyesi Sayın Mehmet Korkmaz’ı ve MKYK (Merkez Karar Yönetim Kurulu) üyesi Sayın GökmenTürkkanı’ı ayrıca tebrik ediyor, Büyük Kurultayımızın başta partimize, ülkemize ve Türk-İslamdünyasına hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.  ‘SALDIRILARI LANETLİYORUM, KINIYORUM’ Akpınar, “Katil Ermenistan, cephede Azerbaycan milli ordusunun karşısında her gün yeni mağlubiyetler yaşarken hırsını sivillerden almaya çalışıyor. Füzelerle sivil yerleşim yerlerini vuruyor. Bu saldırıları lanetliyorum, kınıyorum. Buna sessiz kalan Minsk Grubu, Rusya, ABD, Fransa, Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletleri kınıyorum. Durum tam tersi olsaydı dünyayıayağakaldırmışlardı. Çoktan Azerbaycan'ın üzerineçullanmışlardı. Ancak Ermenistan'a sesleri çıkmıyor” dedi.  ‘BUGÜNKÜ SAVAŞTA DA BUNU ÇOK NET GÖRÜYORUZ’ 1915 yılında aynı şeylerinyaşandığını hatırlatan Akpınar, “Asıl soykırımı yapan Ermeniler. Bugünkü savaşta da bunu çok net görüyoruz. Bizim ülkemizde on binlerce Ermeni kökenlivatandaşımız var. Ermenistan'da bir tane Türkkökenli Ermeni vatandaşı bulabilir misiniz? Oralar yüz sene önceTürk yurduydu. Oradaki Türkler nereye gitti?" dedi. Hayatını kaybeden Azerbaycan vatandaşlarına Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifadileğinde bulunan Akpınar, Azerbaycan halkına ve devletine geçmiş olsun mesajını gönderdi.  ‘BAZI KESİMLER ZİYADESİYLE ETKİLENİYOR’ Türkiye'ninkoronavirüsle (Kovid-19) mücadelesinin devam ettiğinin altını çizen Akpınar, baştasağlıkçalışanları ve emniyet güçleri olmak üzerekoronavirüslemücadele eden herkese şükranlarını dile getirdi. Akpınar, “Vatandaşımız, tüm dünyada olduğu gibi ekonomik anlamda etkileniyor. Bazı kesimler ziyadesiyle etkileniyor. Bu kesimlere destek veriliyor ama desteğin artırılarak devam etmesini bekliyoruz" dedi.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, yaptığı yazılı açıklamada, koronavirüsle mücadelede ekonomik anlamda olumsuz etkilenen kesimlere verilen destekle ilgili olarak “Destek arttırılarak devam ettirilmeli” dedi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, yazılı basın açıklaması yaptı. Başkan Akpınar, yaptığı açıklamada “Mesleğini basın ahlak ve ilkelerine bağlı kalarak yerine getiren tüm gazeteciler ve basın mensuplarının 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlarım” dedi. Akpınar, pazar günü gerçekleştirdikleri 11. Olağan Kongre'nin Türk ve İslamdünyasına hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak; “Büyük Birlik Partisi 11. Olağan Kongresinde Genel Başkanımız Mustafa Destici iki adaylı kongrede oy kullanan 836 delegenin 584 oyunu alarak güçlü bir şekilde tekrar genel başkanlığaseçildi. Başta Genel BaşkanımızSayınn Mustafa Destici olmak üzere, partimizin üstyönetimineseçilentüm dava arkadaşlarımı ayrı ayrı kutluyorum. İlimiz Kocaeli den Genel Merkezde görev alan YDK (YüksekDanışma Kurulu) üyesi Sayın Mehmet Korkmaz’ı ve MKYK (Merkez Karar Yönetim Kurulu) üyesi Sayın GökmenTürkkanı’ı ayrıca tebrik ediyor, Büyük Kurultayımızın başta partimize, ülkemize ve Türk-İslamdünyasına hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyorum” dedi.

 ‘SALDIRILARI LANETLİYORUM, KINIYORUM’

Akpınar, “Katil Ermenistan, cephede Azerbaycan milli ordusunun karşısında her gün yeni mağlubiyetler yaşarken hırsını sivillerden almaya çalışıyor. Füzelerle sivil yerleşim yerlerini vuruyor. Bu saldırıları lanetliyorum, kınıyorum. Buna sessiz kalan Minsk Grubu, Rusya, ABD, Fransa, Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletleri kınıyorum. Durum tam tersi olsaydı dünyayıayağakaldırmışlardı. Çoktan Azerbaycan'ın üzerineçullanmışlardı. Ancak Ermenistan'a sesleri çıkmıyor” dedi.

 ‘BUGÜNKÜ SAVAŞTA DA BUNU ÇOK NET GÖRÜYORUZ’

1915 yılında aynı şeylerinyaşandığını hatırlatan Akpınar, “Asıl soykırımı yapan Ermeniler. Bugünkü savaşta da bunu çok net görüyoruz. Bizim ülkemizde on binlerce Ermeni kökenlivatandaşımız var. Ermenistan'da bir tane Türkkökenli Ermeni vatandaşı bulabilir misiniz? Oralar yüz sene önceTürk yurduydu. Oradaki Türkler nereye gitti?" dedi. Hayatını kaybeden Azerbaycan vatandaşlarına Allah'tan rahmet, yaralılara da acil şifadileğinde bulunan Akpınar, Azerbaycan halkına ve devletine geçmiş olsun mesajını gönderdi. 

‘BAZI KESİMLER ZİYADESİYLE ETKİLENİYOR’
Türkiye'ninkoronavirüsle (Kovid-19) mücadelesinin devam ettiğinin altını çizen Akpınar, baştasağlıkçalışanları ve emniyet güçleri olmak üzerekoronavirüslemücadele eden herkese şükranlarını dile getirdi. Akpınar, “Vatandaşımız, tüm dünyada olduğu gibi ekonomik anlamda etkileniyor. Bazı kesimler ziyadesiyle etkileniyor. Bu kesimlere destek veriliyor ama desteğin artırılarak devam etmesini bekliyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.