AKP 10 İLÇE KADIN KOLLARI ADAYLARINI TANITTI

Asayiş 06.01.2015 - 18:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AKP 10 İLÇE KADIN KOLLARI ADAYLARINI TANITTI

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, partilerinin genel merkez tarafından belirlenen 10 ilçe kadın kolları başkan adaylarını açıkladılar

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, partilerinin genel merkez tarafından belirlenen 10 ilçe kadın kolları başkan adaylarını açıkladılar   10 Ocak Cumartesi günü Darıca’da başlayacak olan AKP İlçe Kadın Kolları Kongreleri öncesinde AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, partisinin il binasında 10 ilçenin kadın kolları başkan adaylarını açıkladı.  Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır, Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu görevlerine devam ederken, Çayırova  İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Hacer Banu Çürüksuludemir,  Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Emel Kasapoğlu, Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Nurcan Aydın, Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Yasemin Ağra ve Körfez Kadın Kolları Başkanlığına Sevil Özbek aday gösterildi.  Kandıra ve Gebze ilçelerinin adayları henüz açıklanmadı.   BÜTÜN PARTİLER GÖRSÜN İlçe Kadın Kolları Başkan Adayları açıklama toplantısına, İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, ilçe başkanları katılım gösterdi.  Adayları açıklayan Başkan Oya Tunçel, “3 başkanımız kriterlere uymadığı için 1 başkanımız ise ana kademeye geçtiği için devam etmedi. Bu makamlar baki değil, genel merkezimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda 10 ilçe başkanımızı açıkladı. İki ilçe için çalışmalar sürüyor” dedi.  Ardından söz alan Başkan Civelek ise, “12 ilçemizin kongrelerini bitirdik. Şubat’tan öncesin de kadın ve gençlik kolları kongrelerimizi bitireceğiz. Ardından 2015 seçimlerinde hedeflediğimiz milletvekili sayımızı çıkartmak için çalışacağız. Bu tabloyu bütün partilerin görmesini istiyorum. Devreden ve devam eden tüm ilçe başkanları burada. Bizim derdimiz hizmet davası ve Kocaeli’de oyları yükseltmek” ifadelerini kullandı.   GÖRÜŞ BİLDİRDİLER Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı,” Hacer Banu Çürüksuludemir, Çayırova’ımızı da çok daha büyüyerek, 2023 hedeflerimize ulaşmak için şimdiden çalışmaya gayret edeceğimizin sözünü veriyorum” dedi.  Darıca İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Hülya Kodek, “Darıca teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde büyümeye devam ediyoruz. Durmak yok yola devam, bizim 2023 hedefimiz var” ifadelerini kullandı. Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Gülay Artut, “ Bizde görev istenmez verilir,  atama ile Dilovası’na gittim. Büyükler ikinci defa bana bu görevi verdi. Hedefimiz oylarımızı yükseltmek. Ulaşabildiğimiz noktaya kadar kadına ulaşmak” diye konuştu. 
AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, partilerinin genel merkez tarafından belirlenen 10 ilçe kadın kolları başkan adaylarını açıkladılar

AKP İl Başkanı Mahmut Civelek ve İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, partilerinin genel merkez tarafından belirlenen 10 ilçe kadın kolları başkan adaylarını açıkladılar

 

10 Ocak Cumartesi günü Darıca’da başlayacak olan AKP İlçe Kadın Kolları Kongreleri öncesinde AKP İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, partisinin il binasında 10 ilçenin kadın kolları başkan adaylarını açıkladı.  Başiskele İlçe Kadın Kolları Başkanı Hacer Çakır, Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu görevlerine devam ederken, Çayırova  İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Hacer Banu Çürüksuludemir,  Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Emel Kasapoğlu, Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Nurcan Aydın, Kartepe İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Yasemin Ağra ve Körfez Kadın Kolları Başkanlığına Sevil Özbek aday gösterildi.  Kandıra ve Gebze ilçelerinin adayları henüz açıklanmadı.

 

BÜTÜN PARTİLER GÖRSÜN

İlçe Kadın Kolları Başkan Adayları açıklama toplantısına, İl Başkanı Mahmut Civelek, İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, ilçe başkanları katılım gösterdi.  Adayları açıklayan Başkan Oya Tunçel, “3 başkanımız kriterlere uymadığı için 1 başkanımız ise ana kademeye geçtiği için devam etmedi. Bu makamlar baki değil, genel merkezimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda 10 ilçe başkanımızı açıkladı. İki ilçe için çalışmalar sürüyor” dedi.  Ardından söz alan Başkan Civelek ise, “12 ilçemizin kongrelerini bitirdik. Şubat’tan öncesin de kadın ve gençlik kolları kongrelerimizi bitireceğiz. Ardından 2015 seçimlerinde hedeflediğimiz milletvekili sayımızı çıkartmak için çalışacağız. Bu tabloyu bütün partilerin görmesini istiyorum. Devreden ve devam eden tüm ilçe başkanları burada. Bizim derdimiz hizmet davası ve Kocaeli’de oyları yükseltmek” ifadelerini kullandı.

 

GÖRÜŞ BİLDİRDİLER

Çayırova İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı,” Hacer Banu Çürüksuludemir, Çayırova’ımızı da çok daha büyüyerek, 2023 hedeflerimize ulaşmak için şimdiden çalışmaya gayret edeceğimizin sözünü veriyorum” dedi.  Darıca İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Hülya Kodek, “Darıca teşkilatı olarak birlik ve beraberlik içerisinde büyümeye devam ediyoruz. Durmak yok yola devam, bizim 2023 hedefimiz var” ifadelerini kullandı. Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkan Adayı Gülay Artut, “ Bizde görev istenmez verilir,  atama ile Dilovası’na gittim. Büyükler ikinci defa bana bu görevi verdi. Hedefimiz oylarımızı yükseltmek. Ulaşabildiğimiz noktaya kadar kadına ulaşmak” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.