LASTİK İŞ

AKP KADIN KOLLARI KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU !

Asayiş 11.12.2014 - 16:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AKP KADIN KOLLARI KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU !

Adalet ve Kalkınma Partis kadın kolları Başkanı Hilmiye Gövez ve yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Delege seçimini yapan AK Parti Kadın Kolları 25 Ocak'ta kongreye gidecek.

Adalet ve Kalkınma Partis kadın kolları Başkanı Hilmiye Gövez kongre süreci ile ilgili çalışma yaptıklarını belirterek delege seçimi yaptıklarını kaydetti. 25 Ocak’ta Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek kongre için hazırlıklarını yapan Başkan Gövez “Şu ana kadar tek bir aday var. İsteyen herkes aday olabilir. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi.  ÇALIŞAN ANNEYE BİN LİRA MAAŞ Başkan Gövez toplantının devamında hükümetin çalışan annelere sağladığın kolaylık hakkında bilgin verdi. Gövez “Hükümet 3 çocuğu özendirmek için yeni düzenlemeler yaparken önemli bir adım daha atıldı. Sosyal Güvenlik kurumunun SGK yeni yılda yaşama geçireceği 5 bin anneye 5 bin bakıcı personelinin vereceği netleşti. Evde çocuk bakımı hizmetleri yoluyla kayıtlı kadın istihdamının desteklenmesi projesi kapsamında çocukları 3 yaşını tamamlayana kadar teşvikten yararlanacak kadınlara yaklaşık bin lira yardım yapılacak. Uygulamadan yararlanacak kadınların 0-2 yaş arasında çocuğunun çocuğunun bulunması ve doğumdan sonra da işe dönmüş olması gerekiyor. Bu özelliklere sahip anneler çocuğuna bakacak kişiyi kendisi bulacak. Çalışan annenin yakınlarından biri de olsa sigortalı olarak çocuğa bakabilecek” dedi. 
Adalet ve Kalkınma Partis kadın kolları Başkanı Hilmiye Gövez ve yönetimi haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Delege seçimini yapan AK Parti Kadın Kolları 25 Ocak'ta kongreye gidecek.
Adalet ve Kalkınma Partis kadın kolları Başkanı Hilmiye Gövez kongre süreci ile ilgili çalışma yaptıklarını belirterek delege seçimi yaptıklarını kaydetti. 25 Ocak’ta Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek kongre için hazırlıklarını yapan Başkan Gövez “Şu ana kadar tek bir aday var. İsteyen herkes aday olabilir. Şimdiden hayırlı olmasını dilerim” dedi.
 ÇALIŞAN ANNEYE BİN LİRA MAAŞ
Başkan Gövez toplantının devamında hükümetin çalışan annelere sağladığın kolaylık hakkında bilgin verdi. Gövez “Hükümet 3 çocuğu özendirmek için yeni düzenlemeler yaparken önemli bir adım daha atıldı. Sosyal Güvenlik kurumunun SGK yeni yılda yaşama geçireceği 5 bin anneye 5 bin bakıcı personelinin vereceği netleşti. Evde çocuk bakımı hizmetleri yoluyla kayıtlı kadın istihdamının desteklenmesi projesi kapsamında çocukları 3 yaşını tamamlayana kadar teşvikten yararlanacak kadınlara yaklaşık bin lira yardım yapılacak. Uygulamadan yararlanacak kadınların 0-2 yaş arasında çocuğunun çocuğunun bulunması ve doğumdan sonra da işe dönmüş olması gerekiyor. Bu özelliklere sahip anneler çocuğuna bakacak kişiyi kendisi bulacak. Çalışan annenin yakınlarından biri de olsa sigortalı olarak çocuğa bakabilecek” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.