AKP'DE GÖVEZ TEKRAR ADAY OLMAYACAK !

Asayiş 04.12.2014 - 21:29, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AKP'DE GÖVEZ TEKRAR ADAY OLMAYACAK !

Toplantıda kongre ile ilgili açıklama yapan Başkan Gövez aday olmayacağını açıkladı. Adaylık için mevcut yönetimden bir kişinin ismi görüşülüyor.

Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kongre ile ilgili açıklama yapan Başkan Gövez aday olmayacağını açıkladı. 5 Yıldır bu görevi en iyi şekilde yaptığını ve bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğini belirten Gövez "Bu geri çekilme yada pes etme değil. Kendi kararım. Teşkilata yeni bir heyecanın gelmesi hayırlı olacaktır. Ben yine arkadaşlarıma her konuda yardımcı olmaya devam edeceğim. Ben bugüne kadar onlardan aldığım enerji ve sevgiyle çalıştım. Hiç bir şekilde görevden kaçmam" dedi. Gövez adaylık için isimlerin olduğunu ancak yapılacak istişare toplantısından sonra açıklanacağını ifade etti.  KADIN HAKLARI GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN Gövez toplantının devamında 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla da açıklama yaptı. Gövez "Tür kadına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 80. yıl dönümünü kutluyoruz. Türk kadını kendisine tanınan bütün haklara layık olduğunu hem söz konusu haklar tanımadan önceki asalet ve kahramanlığı ile hem de bu haklar tanındıktan sonra kısa zamanda çeşitli mesleklerde gösterdiği başarılarda kanıtlamıştır. 1924'te Cumhuriyet'in ilk kadın cemiyeti Türk Kadınlar Birliği kurulmuştur. Bu dernek kadınların siyasal hakları için çalışan ilk dernektir. Bu cemiyet kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesi için çalışmıştır" dedi.       
Toplantıda kongre ile ilgili açıklama yapan Başkan Gövez aday olmayacağını açıkladı. Adaylık için mevcut yönetimden bir kişinin ismi görüşülüyor.
Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Başkanı Hilmiye Gövez, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda kongre ile ilgili açıklama yapan Başkan Gövez aday olmayacağını açıkladı. 5 Yıldır bu görevi en iyi şekilde yaptığını ve bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğini belirten Gövez "Bu geri çekilme yada pes etme değil. Kendi kararım. Teşkilata yeni bir heyecanın gelmesi hayırlı olacaktır. Ben yine arkadaşlarıma her konuda yardımcı olmaya devam edeceğim. Ben bugüne kadar onlardan aldığım enerji ve sevgiyle çalıştım. Hiç bir şekilde görevden kaçmam" dedi. Gövez adaylık için isimlerin olduğunu ancak yapılacak istişare toplantısından sonra açıklanacağını ifade etti. 
KADIN HAKLARI GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN
Gövez toplantının devamında 5 Aralık Kadın Hakları Günü dolayısıyla da açıklama yaptı. Gövez "Tür kadına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 80. yıl dönümünü kutluyoruz. Türk kadını kendisine tanınan bütün haklara layık olduğunu hem söz konusu haklar tanımadan önceki asalet ve kahramanlığı ile hem de bu haklar tanındıktan sonra kısa zamanda çeşitli mesleklerde gösterdiği başarılarda kanıtlamıştır. 1924'te Cumhuriyet'in ilk kadın cemiyeti Türk Kadınlar Birliği kurulmuştur. Bu dernek kadınların siyasal hakları için çalışan ilk dernektir. Bu cemiyet kadınlara seçme ve seçilme hakkı verilmesi için çalışmıştır" dedi. 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.