LASTİK İŞ
ismail

AKŞENER ''15 EKİM'DEN ÖNCE''DİYOR

Asayiş 23.08.2017 - 08:57, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKŞENER ''15 EKİM'DEN ÖNCE''DİYOR

Eski MHP’li Meral Akşener yeni partinin ‘15 Ekim’den önce’ kurulmasını istiyor.

‘Milli merkez’ çizgide, ‘milliyetçi muhafazakar’ ve ‘Atatürkçü’ olacağı açıklanan yeni partinin ekim sonu ya da kasım başında kurulması bekleniyordu. Son olarak MHP’li eski vekil Koray Aydın da yeni partide yer alacağını ilan etmişti. Cumhuriyet’ten Ayşe Sayın’ınhaberine göre Aydın’ın partiye katılma kararında Aydın’ın MHP’de siyaset yapma olanağının kalmaması ve Akşener’in ‘sultan’ sıfatıyla kürsüye çağırdığı Aydın’ın eşi Gönül Aydın’ın da etkili olduğu ortaya çıktı. 29 Ekim olarak açıklanan partinin kuruluş tarihinin daha öne çekileceği de kulislere yansıdı. Akşener’in “En geç 15 Ekim’den önceye yetiştirelim”talimatının ardından ekimin ilk haftası üzerinde durulduğu öne sürüldü. Bunun nedeni olarak, olası bir ‘baskın seçim’e çabuk hazırlanabilmek için örgütlenmeyi tamamlama ve destekçilerin “Artık partiyi kurun” baskısı gösteriliyor. Genel merkez binası tutulan partinin ismi henüz net değil.
Eski MHP’li Meral Akşener yeni partinin ‘15 Ekim’den önce’ kurulmasını istiyor.

‘Milli merkez’ çizgide, ‘milliyetçi muhafazakar’ ve ‘Atatürkçü’ olacağı açıklanan yeni partinin ekim sonu ya da kasım başında kurulması bekleniyordu.

Son olarak MHP’li eski vekil Koray Aydın da yeni partide yer alacağını ilan etmişti.

Cumhuriyet’ten Ayşe Sayın’ınhaberine göre Aydın’ın partiye katılma kararında Aydın’ın MHP’de siyaset yapma olanağının kalmaması ve Akşener’in ‘sultan’ sıfatıyla kürsüye çağırdığı Aydın’ın eşi Gönül Aydın’ın da etkili olduğu ortaya çıktı.

29 Ekim olarak açıklanan partinin kuruluş tarihinin daha öne çekileceği de kulislere yansıdı. Akşener’in “En geç 15 Ekim’den önceye yetiştirelim”talimatının ardından ekimin ilk haftası üzerinde durulduğu öne sürüldü.

Bunun nedeni olarak, olası bir ‘baskın seçim’e çabuk hazırlanabilmek için örgütlenmeyi tamamlama ve destekçilerin “Artık partiyi kurun” baskısı gösteriliyor.

Genel merkez binası tutulan partinin ismi henüz net değil.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.