AKŞENER 3 ŞUBAT'TA KOCAELİ'DE

Asayiş 26.01.2018 - 10:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKŞENER 3 ŞUBAT'TA KOCAELİ'DE

İYİ Parti’nin Kocaeli İl binasının açılış programı netleşti

İYİ Parti İl binası, 3 Şubat Cumartesi günü açılacak. Öğle saatlerinde Kuruçeşme gişelerinde karşılanacak olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmit yürüyüş yolunu takiben esnaf ziyareti yapıp vatandaşları selamlayacak. Ardından il binasının önünde halka hitap edecek. İl binasının açılış kurdelesini kestikten sonra ise kendi köyü olan Gündoğdu’yu ziyaret edecek.   Meral Akşener’in tam programı şöyle: 12.30 Meral Akşener ve protokolün Kuruçeşme gişelerde karşılanması 12.45 İzmit şehir içi esnaf ziyareti 13.30 Meral Akşener’in Kocaeli halkına hitap etmesi 14.30 İl binası açılışı 17.00 Gündoğdu köyüne ziyaret.
İYİ Parti’nin Kocaeli İl binasının açılış programı netleşti

İYİ Parti İl binası, 3 Şubat Cumartesi günü açılacak. Öğle saatlerinde Kuruçeşme gişelerinde karşılanacak olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İzmit yürüyüş yolunu takiben esnaf ziyareti yapıp vatandaşları selamlayacak. Ardından il binasının önünde halka hitap edecek. İl binasının açılış kurdelesini kestikten sonra ise kendi köyü olan Gündoğdu’yu ziyaret edecek.

 

Meral Akşener’in tam programı şöyle:
12.30 Meral Akşener ve protokolün Kuruçeşme gişelerde karşılanması
12.45 İzmit şehir içi esnaf ziyareti
13.30 Meral Akşener’in Kocaeli halkına hitap etmesi
14.30 İl binası açılışı
17.00 Gündoğdu köyüne ziyaret.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.