LASTİK İŞ
ismail

AKŞENER AÇILIŞA GELDİ

Değirmendere 13.11.2016 - 15:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKŞENER AÇILIŞA GELDİ

MHP eski Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’un Değirmendere Cumhuriyet Caddesi üzerinde sahibi olduğu Köfte Sarayı ve Sulu Yemek adlı işletmesinin açılışına gelen MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener açılışta yaptığı konuşmada,“Ülkücüler bir olduğu sürece Türkiye'de yaprak kıpırdamaz. Başkanlık hesabı yapanlar buradaki hazirunu dikkate alsın" dedi

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener  Değirmendere’ye geldi. MHP eski Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’un, Karamürsel, Tavşanlı ve Gölcük’ten sonra faaliyete geçirdiği dördüncü lokanta olan Köfte Sarayı ve Sulu Yemek’in açılışı için Değirmendere’ye gelen Akşener’i katılımcılar yoğun ilgiyle  karşıladı.   "BURADAKİ HAZİRUNU DİKKATE ALSINLAR" Meral Akşener’e destek verdiği için partiden ihraç edilen MHP eski Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ile değişim grubu üyeleri, açılışın ardından genel başkan adayı Akşener ile bir süre sohbet ederek kendilerinin her zaman arkasında olduklarını dile getirdi. Kurdele kesiminin ardından işletmenin herkese hayırlı olmasını dileyen Akşener, daha sonrasında MHP Genel Başkanı’na yüklenerek,”Başkanlık hayali kuranlar buradaki hazirunu dikkate alsın” dedi.   "TÜRKİYE'DE YAPRAK KIPIRDAMAZ" Kurdeleyi kesiminin ardından açıklama yapan Meral Akşener, "Ben İzmit doğumluyum. Bugün Orhan kardeşimizin bir açılışı için geldik. Sevgili kardeşime hayırlı oldun demeye geldik. Kendi aramızdaki bağlılığın bir örneği bu. Türkiye ekonomik olarak sıkıntıda. Hizmet sektörüne yönelik bir işletmede en azından birkaç kişiye istihdam sağlıyor. Bu kalabalık kardeşimizin açılışı için gelmiş. İstanbul'dan gelen var, Ankara'dan gelen var. Buradan da görüyoruz ki Ülkücüler bir olduğu sürece Türkiye'de yaprak kıpırdamaz. Başkanlık hesabı yapanlar buradaki hazirunu dikkate alsın" dedi.   GENİŞ KATILIM Gerçekleşen açılış törenine Meral Akşener’in dışında MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, MHP 4Ç Dönem Milletvekili Adayı Lütfü Türkan, görevinden istifa eden MHP İzmit İlçe eski Başkanı Kaan Dilmen, görevden alınan MHP Derince İlçe eski Başkanı Emin Şimşek, görevden alınan MHP Kandıra eski İlçe Başkanı Türkan Özcan, MHP’nin eski Belediye Başkan Adayı İbrahim Usta, CHP Karamürsel İlçe eski Başkanı Şinasi Yanar, MHP’nin önemli isimlerinden olan Zekai Kahyaoğlu, Orhan Kılınçsoy’un ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.
MHP eski Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’un Değirmendere Cumhuriyet Caddesi üzerinde sahibi olduğu Köfte Sarayı ve Sulu Yemek adlı işletmesinin açılışına gelen MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener açılışta yaptığı konuşmada,“Ülkücüler bir olduğu sürece Türkiye'de yaprak kıpırdamaz. Başkanlık hesabı yapanlar buradaki hazirunu dikkate alsın" dedi

MHP Genel Başkan adayı Meral Akşener  Değirmendere’ye geldi. MHP eski Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’un, Karamürsel, Tavşanlı ve Gölcük’ten sonra faaliyete geçirdiği dördüncü lokanta olan Köfte Sarayı ve Sulu Yemek’in açılışı için Değirmendere’ye gelen Akşener’i katılımcılar yoğun ilgiyle  karşıladı.

 

"BURADAKİ HAZİRUNU DİKKATE ALSINLAR"

Meral Akşener’e destek verdiği için partiden ihraç edilen MHP eski Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ile değişim grubu üyeleri, açılışın ardından genel başkan adayı Akşener ile bir süre sohbet ederek kendilerinin her zaman arkasında olduklarını dile getirdi. Kurdele kesiminin ardından işletmenin herkese hayırlı olmasını dileyen Akşener, daha sonrasında MHP Genel Başkanı’na yüklenerek,”Başkanlık hayali kuranlar buradaki hazirunu dikkate alsın” dedi.

 

"TÜRKİYE'DE YAPRAK KIPIRDAMAZ"

Kurdeleyi kesiminin ardından açıklama yapan Meral Akşener, "Ben İzmit doğumluyum. Bugün Orhan kardeşimizin bir açılışı için geldik. Sevgili kardeşime hayırlı oldun demeye geldik. Kendi aramızdaki bağlılığın bir örneği bu. Türkiye ekonomik olarak sıkıntıda. Hizmet sektörüne yönelik bir işletmede en azından birkaç kişiye istihdam sağlıyor. Bu kalabalık kardeşimizin açılışı için gelmiş. İstanbul'dan gelen var, Ankara'dan gelen var. Buradan da görüyoruz ki Ülkücüler bir olduğu sürece Türkiye'de yaprak kıpırdamaz. Başkanlık hesabı yapanlar buradaki hazirunu dikkate alsın" dedi.

 

GENİŞ KATILIM

Gerçekleşen açılış törenine Meral Akşener’in dışında MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, MHP 4Ç Dönem Milletvekili Adayı Lütfü Türkan, görevinden istifa eden MHP İzmit İlçe eski Başkanı Kaan Dilmen, görevden alınan MHP Derince İlçe eski Başkanı Emin Şimşek, görevden alınan MHP Kandıra eski İlçe Başkanı Türkan Özcan, MHP’nin eski Belediye Başkan Adayı İbrahim Usta, CHP Karamürsel İlçe eski Başkanı Şinasi Yanar, MHP’nin önemli isimlerinden olan Zekai Kahyaoğlu, Orhan Kılınçsoy’un ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.