LASTİK İŞ

AKŞENER ''EN AZ 6 VEKİL ÇIKARACAĞIZ''

Asayiş 03.02.2018 - 15:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKŞENER ''EN AZ 6 VEKİL ÇIKARACAĞIZ''

İYİ Parti Genel Başkanı İzmitli Meral Akşener, il ve Körfez ilçe teşkilatının binalarını açmak üzere ilimize geldi. Genel başkan sıfatıyla ilk kez kentimize gelen Akşener, il binası önünde halka seslendi. İzmit Perşembe Pazarı alanında Birlik İş Hanı’nın en üst katında hizmete alınan il binasının açılış programında polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri alındı.

  MİTİNG HAVASINDA AÇILIŞ Miting havasında geçen açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen açılış programına Kurucu Genel Başkan Meral Akşener’in yanı sıra Genel Merkez Kurucular Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeleri Cumali Durmuş ve Ruhittin Sönmez, İl Başkanı Serdar Kaman ve yönetimi, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi. SAYGISIZLARA SAYGISIZCA CEVAP VERMEYECEĞİZ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İl Binası önünden partililere hitap etti. Akşener konuşmasında, “İzmitli olmaktan, hemşerilerimin her seferinde yaramı sarıp sarmasından o kadar memnunum ki. İzmit Evliya Çelebi’nin deyimiyle munis insanların kentidir. İzmit zarif insanların yetiştiği bir kenti. Leyla Atakan’ın, Turan Güneş’in yetiştiği bir kent İzmit. Ama gelin görün ki İzmitli bir genel başkan İzmit’e ziyarete geldiğinde kendisine Kocaeli’nin abisi denilen arkadaşın büyük bir terbiyesizle benim çağrı pankartımı indirtmesi İzmit’in ve Türkiye’nin nasıl değiştiğinin göstergesidir” dedi. Bu sözlerin üzerine kalabalık Karaosmanoğlu’nu yuhladı. Akşener ardından, “Yuhlamayacaksınız. Biz saygısızlara saygısızca cevap vermeyeceğiz. Türkiye’nin kavgaya değil, huzura ihtiyacı var. Ben din dersi hocası değilim. Ben tarih hocasıyım” diye konuştu. İZMİT’TE İŞSİZLİK OLUR MU? “Buradan yola çıkan bir kadın politikacıyım var” diyen Akşener, “ İyi politikacıların yetiştiği kenttir Kocaeli. Bugün bizi yönetenlerin yaptığı yanlışların bedelini millet ödüyor. Onun için bu saygısız tavrı net bir şekilde karşınıza koymak istedim. Geçmişte İzmit bir tarım şehriydi. Sonrasında sanayi şehri oldu. Ardından ticaret şehri olacak dendi. 16 yıldır Kocaeli sanayi şehri mi, ticaret şehri mi belli değil. Sanayi yatırımları düşmüş, İzmit gibi bir yerde işsizlik olur mu? Kocaeli Üniversitesi’ndeki sorunlar devam ediyor. Burada bir problem var demektir. Biz üretim ekonomisinin önünü açacağız. Yatırımcılarımızın işlerini kolaylaştırarak yeni baştan üretim ekonomisini kuracağız. Her türlü tedbiri alacağız” şeklinde konuştu. EN AZ 6 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ Akşener’den önce coşkulu kalabalığa hitap eden İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, “Türkiye’nin geleceği için yola çıkan cesur neferlerine saygılarımı sunuyorum. Partimizin il binasının açılışına hoş geldiniz. Sayın genel başkanım ilinize, obanıza hoş geldiniz. Binlerce gönüldaşımız il yönetimimize girmek istedi. İYİ insanlar pastadan pay almaya değil, omuzlardan yük almaya geldiler. 3 ilçe başkanımız kadın. Teşkilatımızda kadın ve gençlerin ağırlığı yüzde 50. İl binamızı hazır hale getirdik. Burası İYİ’lerin yuvası olacak. Burası 2019’daki İYİ Parti iktidarının ilimizdeki merkezi olacak. Bu şehirden en az 6 milletvekili, en 6 belediye başkanı çıkaracağız. Size söz veriyoruz. Gençlerimizin geçtiğimiz gece astığı afişler, belediye araçları tarafından söküldü. Türkiye İYİ olana kadar çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı İzmitli Meral Akşener, il ve Körfez ilçe teşkilatının binalarını açmak üzere ilimize geldi. Genel başkan sıfatıyla ilk kez kentimize gelen Akşener, il binası önünde halka seslendi. İzmit Perşembe Pazarı alanında Birlik İş Hanı’nın en üst katında hizmete alınan il binasının açılış programında polis ekipleri yoğun güvenlik önlemleri alındı.

 

MİTİNG HAVASINDA AÇILIŞ

Miting havasında geçen açılışa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Düzenlenen açılış programına Kurucu Genel Başkan Meral Akşener’in yanı sıra Genel Merkez Kurucular Kurulu ve Disiplin Kurulu Üyeleri Cumali Durmuş ve Ruhittin Sönmez, İl Başkanı Serdar Kaman ve yönetimi, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katılım gösterdi.

SAYGISIZLARA SAYGISIZCA CEVAP VERMEYECEĞİZ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İl Binası önünden partililere hitap etti. Akşener konuşmasında, “İzmitli olmaktan, hemşerilerimin her seferinde yaramı sarıp sarmasından o kadar memnunum ki. İzmit Evliya Çelebi’nin deyimiyle munis insanların kentidir. İzmit zarif insanların yetiştiği bir kenti. Leyla Atakan’ın, Turan Güneş’in yetiştiği bir kent İzmit. Ama gelin görün ki İzmitli bir genel başkan İzmit’e ziyarete geldiğinde kendisine Kocaeli’nin abisi denilen arkadaşın büyük bir terbiyesizle benim çağrı pankartımı indirtmesi İzmit’in ve Türkiye’nin nasıl değiştiğinin göstergesidir” dedi. Bu sözlerin üzerine kalabalık Karaosmanoğlu’nu yuhladı. Akşener ardından, “Yuhlamayacaksınız. Biz saygısızlara saygısızca cevap vermeyeceğiz. Türkiye’nin kavgaya değil, huzura ihtiyacı var. Ben din dersi hocası değilim. Ben tarih hocasıyım” diye konuştu.

İZMİT’TE İŞSİZLİK OLUR MU?

“Buradan yola çıkan bir kadın politikacıyım var” diyen Akşener, “ İyi politikacıların yetiştiği kenttir Kocaeli. Bugün bizi yönetenlerin yaptığı yanlışların bedelini millet ödüyor. Onun için bu saygısız tavrı net bir şekilde karşınıza koymak istedim. Geçmişte İzmit bir tarım şehriydi. Sonrasında sanayi şehri oldu. Ardından ticaret şehri olacak dendi. 16 yıldır Kocaeli sanayi şehri mi, ticaret şehri mi belli değil. Sanayi yatırımları düşmüş, İzmit gibi bir yerde işsizlik olur mu? Kocaeli Üniversitesi’ndeki sorunlar devam ediyor. Burada bir problem var demektir. Biz üretim ekonomisinin önünü açacağız. Yatırımcılarımızın işlerini kolaylaştırarak yeni baştan üretim ekonomisini kuracağız. Her türlü tedbiri alacağız” şeklinde konuştu.

EN AZ 6 MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIZ

Akşener’den önce coşkulu kalabalığa hitap eden İYİ Parti İl Başkanı Serdar Kaman, “Türkiye’nin geleceği için yola çıkan cesur neferlerine saygılarımı sunuyorum. Partimizin il binasının açılışına hoş geldiniz. Sayın genel başkanım ilinize, obanıza hoş geldiniz. Binlerce gönüldaşımız il yönetimimize girmek istedi. İYİ insanlar pastadan pay almaya değil, omuzlardan yük almaya geldiler. 3 ilçe başkanımız kadın. Teşkilatımızda kadın ve gençlerin ağırlığı yüzde 50. İl binamızı hazır hale getirdik. Burası İYİ’lerin yuvası olacak. Burası 2019’daki İYİ Parti iktidarının ilimizdeki merkezi olacak. Bu şehirden en az 6 milletvekili, en 6 belediye başkanı çıkaracağız. Size söz veriyoruz. Gençlerimizin geçtiğimiz gece astığı afişler, belediye araçları tarafından söküldü. Türkiye İYİ olana kadar çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.