LASTİK İŞ
ismail

AKŞENER'İ DAVUL ZURNA İLE KARŞILADILAR

Asayiş 07.12.2018 - 12:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKŞENER'İ DAVUL ZURNA İLE KARŞILADILAR

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener memleketine geldi. Partililer Akşener’i Kandıra gişelerinde çiçeklerle karşıladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi program için ilimize geldi. Akşener’i Kandıra gişelerinde İl ve ilçe teşkilatı Davul, zurna veçiçeklerle karşıladı. Karşılamaya İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın yanı sıra İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl ve ilçe yöneticileri katıldı.  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini Kandıra ilçe teşkilatında bekleyen partililere hitap etti. Kalabalığa hitap eden Meral Akşener, "Bugün İzmit’e bağlı belediye başkan adaylarımızı ilan etmek için geldik. Kandıranın Adayı Ercüment Şahin bey. Ama enterasan bişey oldu. Hilal başta olmak üzere, Ercüment ile vira bismillahı Kandıra’dan başlatacaksın dediler. Hayırlı olsun inşallah. Bu meydanı doldurduğunuz için teşekkür ediyorum. Ercüment kardeşimizi tanıyorsunuz kendisini övmeme gerek yok. Kaldığı yerden hizmetlerine devam edecek. Desteklerinizi ona vereceğinizi biliyorum" açıklamalarında bulundu. Öte yandan Meral Akşener'i görmek ve fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar izdihama yol açtı.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener memleketine geldi. Partililer Akşener’i Kandıra gişelerinde çiçeklerle karşıladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir dizi program için ilimize geldi. Akşener’i Kandıra gişelerinde İl ve ilçe teşkilatı Davul, zurna veçiçeklerle karşıladı. Karşılamaya İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın yanı sıra İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl ve ilçe yöneticileri katıldı. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, kendisini Kandıra ilçe teşkilatında bekleyen partililere hitap etti. Kalabalığa hitap eden Meral Akşener, "Bugün İzmit’e bağlı belediye başkan adaylarımızı ilan etmek için geldik. Kandıranın Adayı Ercüment Şahin bey. Ama enterasan bişey oldu. Hilal başta olmak üzere, Ercüment ile vira bismillahı Kandıra’dan başlatacaksın dediler. Hayırlı olsun inşallah. Bu meydanı doldurduğunuz için teşekkür ediyorum. Ercüment kardeşimizi tanıyorsunuz kendisini övmeme gerek yok. Kaldığı yerden hizmetlerine devam edecek. Desteklerinizi ona vereceğinizi biliyorum" açıklamalarında bulundu. Öte yandan Meral Akşener'i görmek ve fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar izdihama yol açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.