AKŞENER KOCAELİ’YE GELİYOR

Asayiş 30.11.2018 - 11:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKŞENER KOCAELİ’YE GELİYOR

Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilişinin 84. Yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atıyor.

KYÖD, 5 Aralık 1934 tarihinde kadınların TBMM’de seçilme hakkına kavuşmasının üzerinden geçen 84 yılda Türk kadınının siyasette var olma mücadelesinin ve kadınların siyasette belirleyici olmaları hususunun altını çizmek için “Eril Siyasette Kadın Olmak “ başlığı altında bir panel düzenliyor. TÜM KADINLAR DAVETLİ 7 Aralık Cuma günü saat 15.30 da KYÖD Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek olan panelde konuşmacı olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yer alacak. Panelin moderatörlüğünü ise KYÖD Başkanı Av. Didem Turan üstlenecek. Panele başta siyasi partilerde, yerel yönetimlerde ve STK’larda yer alan kadınlar olmak üzere tüm Kocaelili kadınlar davet ediliyor.
Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği (KYÖD) kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilişinin 84. Yıl dönümü dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atıyor.

KYÖD, 5 Aralık 1934 tarihinde kadınların TBMM’de seçilme hakkına kavuşmasının üzerinden geçen 84 yılda Türk kadınının siyasette var olma mücadelesinin ve kadınların siyasette belirleyici olmaları hususunun altını çizmek için “Eril Siyasette Kadın Olmak “ başlığı altında bir panel düzenliyor.

TÜM KADINLAR DAVETLİ

7 Aralık Cuma günü saat 15.30 da KYÖD Sosyal Tesislerinde gerçekleşecek olan panelde konuşmacı olarak İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yer alacak. Panelin moderatörlüğünü ise KYÖD Başkanı Av. Didem Turan üstlenecek. Panele başta siyasi partilerde, yerel yönetimlerde ve STK’larda yer alan kadınlar olmak üzere tüm Kocaelili kadınlar davet ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.