AKŞENER' ‘PARTİMİN BAŞINDAYIM’

Asayiş 28.07.2018 - 18:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKŞENER' ‘PARTİMİN BAŞINDAYIM’

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kararını verdi.

Yİ Parti yönetimi ve milletvekilleri, ayrılma kararı alıp olağanüstü kongre çağrısı yapan Genel Başkan Meral Akşener'e, “Seni yeniden aday yapacağız” mesajı yollarken, teşkilat da önemli bir eyleme imza attı. İYİ Parti'nin bütün il, ilçe başkanları, kurucuları, kongre delegeleri ve milletvekilleri Türkiye'nin her bir yanından İstanbul'a, Akşener’in evinin önüne geldi. EVİN ÖNÜNDEKİ BEKLEYİŞ SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN BAŞLADI Meral Akşener’in evinin önünde binlerce partili toplandı. Yol boyu Akşener’in evinin önüne ulaşmak için bekleyen araçlar uzun kuyruklar oluştururken ailesi ile birlikte Adana’dan gelen Ali Selçuk, Akşener’in kapısını çalarak “Meral Abla” diye seslendi. Evin bulunduğu sokağa kurulan iki büyük dev ekrandan konvoyun canlı görüntüleri yansıtıldı. PARTİ YÖNETİMİ AKŞENER’İN EVİNİN ÖNÜNDE İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ da Genel Başkan Meral Akşener’in evinin önüne geldi. Parti yönetiminin Akşener’i evinde ziyaret ettiği ve kurmaylarla Akşener arasında bir görüşme gerçekleştiği bilgisi paylaşıldı. “İYİ PARTİ EŞİTTİR MERAL AKŞENER” İYİ Parti kurucularından emekli SAT komandosu Ali Türkşen, “Sayın genel başkanın tabanın ve seçmenin taleplerini değerlendireceğini düşünüyorum” diye konuştu. Türkşen, “İYİ Parti eşittir Meral Akşener” dedi. ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDAN GELDİLER EVİNİN KAPISINA TÜLBENT ASTILAR Ellerinde İYİ Parti ve Türk bayrakların olanlar, zaman zaman Meral Akşener lehine slogan attı. Partililer, Akşener’in evinin kapısına tülbentler asarken, sokağa ise ‘Sonuna kadar Akşener’ yazılı pankartlar asılması dikkat çekti.   İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kararını verdi. Kendisini ikna etmek için evinin önünde toplanan kalabalığa seslenen Akşener, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Partimin başındayım. Bugün komşularımızı çok rahatsız ettik, şimdi dağılalım. Allah hepinizden razı olsun"ifadelerini kullandı. Akşener ayrıca, pazartesi günü 15.00'te Başkanlık Divanı yapmak üzere genel merkezde olacağını söyledi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kararını verdi.

Yİ Parti yönetimi ve milletvekilleri, ayrılma kararı alıp olağanüstü kongre çağrısı yapan Genel Başkan Meral Akşener'e, “Seni yeniden aday yapacağız” mesajı yollarken, teşkilat da önemli bir eyleme imza attı. İYİ Parti'nin bütün il, ilçe başkanları, kurucuları, kongre delegeleri ve milletvekilleri Türkiye'nin her bir yanından İstanbul'a, Akşener’in evinin önüne geldi.

EVİN ÖNÜNDEKİ BEKLEYİŞ SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN BAŞLADI

Meral Akşener’in evinin önünde binlerce partili toplandı. Yol boyu Akşener’in evinin önüne ulaşmak için bekleyen araçlar uzun kuyruklar oluştururken ailesi ile birlikte Adana’dan gelen Ali Selçuk, Akşener’in kapısını çalarak “Meral Abla” diye seslendi. Evin bulunduğu sokağa kurulan iki büyük dev ekrandan konvoyun canlı görüntüleri yansıtıldı.

PARTİ YÖNETİMİ AKŞENER’İN EVİNİN ÖNÜNDE

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ da Genel Başkan Meral Akşener’in evinin önüne geldi. Parti yönetiminin Akşener’i evinde ziyaret ettiği ve kurmaylarla Akşener arasında bir görüşme gerçekleştiği bilgisi paylaşıldı.

“İYİ PARTİ EŞİTTİR MERAL AKŞENER”

İYİ Parti kurucularından emekli SAT komandosu Ali Türkşen, “Sayın genel başkanın tabanın ve seçmenin taleplerini değerlendireceğini düşünüyorum” diye konuştu.

Türkşen, “İYİ Parti eşittir Meral Akşener” dedi.

ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDAN GELDİLER EVİNİN KAPISINA TÜLBENT ASTILAR

Ellerinde İYİ Parti ve Türk bayrakların olanlar, zaman zaman Meral Akşener lehine slogan attı. Partililer, Akşener’in evinin kapısına tülbentler asarken, sokağa ise ‘Sonuna kadar Akşener’ yazılı pankartlar asılması dikkat çekti.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kararını verdi.

Kendisini ikna etmek için evinin önünde toplanan kalabalığa seslenen Akşener, "Hepinize çok teşekkür ediyorum. Partimin başındayım. Bugün komşularımızı çok rahatsız ettik, şimdi dağılalım. Allah hepinizden razı olsun"ifadelerini kullandı.

Akşener ayrıca, pazartesi günü 15.00'te Başkanlık Divanı yapmak üzere genel merkezde olacağını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.