AKŞENER YARIN KOCAELİ'DE

Asayiş 17.04.2018 - 19:30, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKŞENER YARIN KOCAELİ'DE

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 21 Ocak 2017 tarihinde kanserden kaybettiği ağabeyi MHP İl eski Başkanı Nihat Gürer anısına Kocaeli Aydınlar Ocağı tarafından düzenlenecek olan anma programına geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki yıl lenf kanseri hastalığından kaybettiği ağabeyi MHP Kocaeli İl eski Başkanı Nihat Gürer anısına düzenlenecek program için yarın ilimize geliyor. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez'in ev sahipliğinde saat 19.00'da Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu'nda yapılacak olan anma programınamerhum Gürer'in İlahiyatçı kızıDoç. Dr. Banu Gürer başta olmak üzere ailesi, Yeniçağ Gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayrettin Nuhoğlu ve Lütfü Türkkan, eski bakanlardan Yaşar Okuyan ve Sadi Somuncuoğlu, Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erkal ve Gürer'in sevenleri katılacak.   TAZİYELERİ KABUL ETMİŞTİ O dönem MHP Genel Başkan Adayı olan Meral Akşener, 21 Ocak 2017 tarihinde yaklaşık 4 yıldır tedavi gördüğü lenf kanserine yenik düşen ağabeyi MHP İl eski Başkanı Nihat Gürer'in (69) cenazesi için memleketi İzmit'e gelmişti. Akşener, Fevziye Camii karşısında bulunan İnegöl Köfte Restaurant'ta taziyeleri kabul etmiş, ardından merhum Gürer ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gündoğdu Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilmişti. 
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 21 Ocak 2017 tarihinde kanserden kaybettiği ağabeyi MHP İl eski Başkanı Nihat Gürer anısına Kocaeli Aydınlar Ocağı tarafından düzenlenecek olan anma programına geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, önceki yıl lenf kanseri hastalığından kaybettiği ağabeyi MHP Kocaeli İl eski Başkanı Nihat Gürer anısına düzenlenecek program için yarın ilimize geliyor. Kocaeli Aydınlar Ocağı Başkanı Ruhittin Sönmez'in ev sahipliğinde saat 19.00'da Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonu'nda yapılacak olan anma programınamerhum Gürer'in İlahiyatçı kızıDoç. Dr. Banu Gürer başta olmak üzere ailesi, Yeniçağ Gazetesi Yazarı Yavuz Selim Demirağ, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Hayrettin Nuhoğlu ve Lütfü Türkkan, eski bakanlardan Yaşar Okuyan ve Sadi Somuncuoğlu, Aydınlar Ocağı Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Erkal ve Gürer'in sevenleri katılacak.

 

TAZİYELERİ KABUL ETMİŞTİ

O dönem MHP Genel Başkan Adayı olan Meral Akşener, 21 Ocak 2017 tarihinde yaklaşık 4 yıldır tedavi gördüğü lenf kanserine yenik düşen ağabeyi MHP İl eski Başkanı Nihat Gürer'in (69) cenazesi için memleketi İzmit'e gelmişti. Akşener, Fevziye Camii karşısında bulunan İnegöl Köfte Restaurant'ta taziyeleri kabul etmiş, ardından merhum Gürer ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gündoğdu Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.