AKSOY''SİZLER YARINLARIMIZSINIZ''

Eğitim 07.06.2018 - 17:41, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKSOY''SİZLER YARINLARIMIZSINIZ''

Vali Hüseyin Aksoy, sona erecek olan 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı ile ilgili yayınladığı mesajında "Bu ülkenin yarınları sizlersiniz, güçlü yarınlarımızın teminatı olan siz değerli evlatlarımızın donanımlı, yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmeniz için gereken her türlü çabayı harcıyoruz. Hepinize başarılar" dedi

Bugün ilimizde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nı tamamlayan 384 bin 412 öğrenci ve 23 bin 942 öğretmen hem karne hem de yaz tatiline girmenin heyecanını yaşıyor. Vali Hüseyin Aksoy da bir eğitim-öğretim dönemini daha başarıyla kapatan öğretmenler, veliler ve öğrencilere yönelik önemli mesajlarda bulundu. HUZURLU BİR TATİL DİLİYORUM Yayınladığı mesajının başında sağlıklı, huzurlu bir tatil dileklerini ileten Vali Aksoy, öğretmenlere seslenerek "Biliyoruz ki sürekli gelişen çağa ayak uydurmak ve öğrencilerinizi bu doğrultuda yetiştirebilmek amacıyla önce değişimleri takip ettiniz, kendinizi geliştirdiniz, gerek bilgi, gerek beceri, gerekse teknoloji anlamında yaşanan tüm değişimleri öğrencilerimize aktarmak için bütün gayretinizle çalıştınız. Özveri ile yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi takdir ediyor, gayretlerinizi yürekten destekliyorum" dedi. YANLARINDA OLDUĞUNUZU HİSSETTİRMELİSİNİZ Ardından velilere seslenen Vali Aksoy, "Çocuklar bizim hayattaki en değerli varlıklarımızdır. Başarılı öğrenciler, sevinç ve gururunu sizlerle paylaşmanın hazzını yaşarken, düşük notlarla eve dönen öğrencilerin yaşadığı tedirginliği iyi anlamalı, duygusal yönden yıkılmış birer çocuk olmadıklarını htirmek için hassasiyet göstermelisiniz. Onların her zaman yanlarında olduğunuzu htirmelisiniz. Çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz güzel zamanlar, onlara göstereceğiniz ilgi, alaka ve sevginiz onların hayat karşısındaki duruşlarını belirleyerek, başarılarını artıracaktır" ifadelerine yer verdi. BU ÜLKENİN YARINLARI SİZLERSİNİZ Son olarak öğrencilere önemli mesajlarda bulunan Vali Aksoy, "Derslerinizde gösterdiğiniz performans hayatta gösterdiğiniz performansın bir göstergesidir. Çok çalıştınız, çok yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatil sürecince öncelikle dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle dolu dolu zaman geçirmenizi, kişisel ve sosyal gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde yer almanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Bu ülkenin yarınları sizlersiniz. Siz değerli evlatlarımızın donanımlı, dünyayı takip eden, çağımızın tüm yeniliklerine hakim, yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmeniz için gereken her türlü çabayı harcıyoruz. Hepinizi gayretiniz ve başarılarınızdan dolayı kutluyor, iyi tatiller diliyorum" şeklinde konuştu.
Vali Hüseyin Aksoy, sona erecek olan 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı ile ilgili yayınladığı mesajında "Bu ülkenin yarınları sizlersiniz, güçlü yarınlarımızın teminatı olan siz değerli evlatlarımızın donanımlı, yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmeniz için gereken her türlü çabayı harcıyoruz. Hepinize başarılar" dedi

Bugün ilimizde 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nı tamamlayan 384 bin 412 öğrenci ve 23 bin 942 öğretmen hem karne hem de yaz tatiline girmenin heyecanını yaşıyor. Vali Hüseyin Aksoy da bir eğitim-öğretim dönemini daha başarıyla kapatan öğretmenler, veliler ve öğrencilere yönelik önemli mesajlarda bulundu.

HUZURLU BİR TATİL DİLİYORUM
Yayınladığı mesajının başında sağlıklı, huzurlu bir tatil dileklerini ileten Vali Aksoy, öğretmenlere seslenerek "Biliyoruz ki sürekli gelişen çağa ayak uydurmak ve öğrencilerinizi bu doğrultuda yetiştirebilmek amacıyla önce değişimleri takip ettiniz, kendinizi geliştirdiniz, gerek bilgi, gerek beceri, gerekse teknoloji anlamında yaşanan tüm değişimleri öğrencilerimize aktarmak için bütün gayretinizle çalıştınız. Özveri ile yürüttüğünüz tüm çalışmalarınızı ve azminizi takdir ediyor, gayretlerinizi yürekten destekliyorum" dedi.

YANLARINDA OLDUĞUNUZU HİSSETTİRMELİSİNİZ
Ardından velilere seslenen Vali Aksoy, "Çocuklar bizim hayattaki en değerli varlıklarımızdır. Başarılı öğrenciler, sevinç ve gururunu sizlerle paylaşmanın hazzını yaşarken, düşük notlarla eve dönen öğrencilerin yaşadığı tedirginliği iyi anlamalı, duygusal yönden yıkılmış birer çocuk olmadıklarını htirmek için hassasiyet göstermelisiniz. Onların her zaman yanlarında olduğunuzu htirmelisiniz. Çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz güzel zamanlar, onlara göstereceğiniz ilgi, alaka ve sevginiz onların hayat karşısındaki duruşlarını belirleyerek, başarılarını artıracaktır" ifadelerine yer verdi.


BU ÜLKENİN YARINLARI SİZLERSİNİZ
Son olarak öğrencilere önemli mesajlarda bulunan Vali Aksoy, "Derslerinizde gösterdiğiniz performans hayatta gösterdiğiniz performansın bir göstergesidir. Çok çalıştınız, çok yoruldunuz ve güzel bir tatili hak ettiniz. Tatil sürecince öncelikle dinlenmenizi, aileniz ve sevdiklerinizle dolu dolu zaman geçirmenizi, kişisel ve sosyal gelişiminizi destekleyici faaliyetlerde yer almanızı ve bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum. Bu ülkenin yarınları sizlersiniz. Siz değerli evlatlarımızın donanımlı, dünyayı takip eden, çağımızın tüm yeniliklerine hakim, yarınlarımıza yön verecek bireyler olarak yetişmeniz için gereken her türlü çabayı harcıyoruz. Hepinizi gayretiniz ve başarılarınızdan dolayı kutluyor, iyi tatiller diliyorum" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.