AKSOY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

16.11.2017 - 13:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKSOY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Dün vefat eden Kocaeli Vali Hüseyin Aksoy’un akrabası Nezihe Aksoy son yolculuğuna uğurlandı.

Kocaeli Valisi Hüseyin’in Aksoy’un teyzesinin kızı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Adnan Zeytinoğlu’nun halasının kızı olan Merhum Hasan Aksoy’un eşi Neziha Aksoy vefat etti. Cenaze namazı öğle namazına müteakip,  Merkez Camisinde kılındı. Cenazeye Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kaymakam Mustafa Altıntaş,, Daire ve Kurum Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri yakınları ve akrabaları katıldı. Vali Aksoy ve Zeytinoğlu taziyeleri kabul etti. Merhumeye Alllah’tan rahmet yakınlarına baş salığı dileriz. Enes AZMAK
Dün vefat eden Kocaeli Vali Hüseyin Aksoy’un akrabası Nezihe Aksoy son yolculuğuna uğurlandı.

Kocaeli Valisi Hüseyin’in Aksoy’un teyzesinin kızı, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Adnan Zeytinoğlu’nun halasının kızı olan Merhum Hasan Aksoy’un eşi Neziha Aksoy vefat etti. Cenaze namazı öğle namazına müteakip,  Merkez Camisinde kılındı. Cenazeye Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Kaymakam Mustafa Altıntaş,, Daire ve Kurum Müdürleri, Siyasi parti temsilcileri yakınları ve akrabaları katıldı. Vali Aksoy ve Zeytinoğlu taziyeleri kabul etti.
Merhumeye Alllah’tan rahmet yakınlarına baş salığı dileriz.

Enes AZMAK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.