AKSOY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

15.10.2018 - 14:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKSOY SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un amcasının oğlu Gölcük'ün sevilen isimlerinden Cemil Aksoy, son yolculuğuna uğurlandı.

Gölcük esnaflarından merhum Hasan Aksoy'un oğlu olan 3 çocuk babası Cemil Aksoy, geçirdiği  kalp krizi sonucu 63 yaşında hayatını kaybetti. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eski Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy'un da kuzeni, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nun da yeğeni olan Cemil Aksoy Merkez Camiinde kılınan cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.  Ölümüyle derin üzüntüye sebep olan Gölcük'ün sevilen isimlerinden Cemil Aksoy'un cenaze törenine, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kuşadası eski Kaymakamı Muammer Aksoy, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, Gölcük eski Emniyet Müdürü İsa Bişiren, eski Gölcük Belediye Başkanı Şaban Aktürkoğlu, Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, ailesi ve yakınları katıldı.  Yeni Gölcük  Gazetesi olarak Cemil Aksoy'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz. 
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un amcasının oğlu Gölcük'ün sevilen isimlerinden Cemil Aksoy, son yolculuğuna uğurlandı.

Gölcük esnaflarından merhum Hasan Aksoy'un oğlu olan 3 çocuk babası Cemil Aksoy, geçirdiği  kalp krizi sonucu 63 yaşında hayatını kaybetti. Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ve eski Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy'un da kuzeni, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu'nun da yeğeni olan Cemil Aksoy Merkez Camiinde kılınan cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı. 

Ölümüyle derin üzüntüye sebep olan Gölcük'ün sevilen isimlerinden Cemil Aksoy'un cenaze törenine, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kuşadası eski Kaymakamı Muammer Aksoy, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Selçuk Özdemir, eski Gölcük Kaymakamı Mustafa Pekdemir, Gölcük eski Emniyet Müdürü İsa Bişiren, eski Gölcük Belediye Başkanı Şaban Aktürkoğlu, Gölcük İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burçak Kırca, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, ailesi ve yakınları katıldı. 

Yeni Gölcük  Gazetesi olarak Cemil Aksoy'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.