“AKTİF SİYASETİ BIRAKIYORUM“

Asayiş 14.11.2013 - 11:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

“AKTİF SİYASETİ BIRAKIYORUM“

Facebook Paylaş Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'tan flaş açıklama

İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi’nde konuşma yapan Bülent Arınç, program çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladı. Açıklamasında aktif siyaseti bırakacağının sinyallerini veren Arınç, “Her siyasinin belli zamanda bu aktif siyasete son vermesi, en azından ara vermesi gerekiyor. Yenilenmenin, dinlenmenin, biraz daha fazla okumanın belki imkanını bulacağım” dedi. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan ile yaşadığı krizin ardından ilk kez konuştu. Başbakan Erdoğan ile birlikte Diyarbakır’a gideceğini söyleyen Arınç, “Kimseye küs değilim. Artık aktif siyasete son vermek gerektiğine inanıyorum. Her siyasinin belli zamanda bu aktif siyasete son vermesi, en azından ara vermesi gerekiyor. Çocuklarımıza ve torunlarımıza daha fazla zaman ayırmak mümkün olabilir. Yenilenmenin, dinlenmenin, biraz daha fazla okumanın belki imkanını bulacağım” dedi.
Facebook Paylaş Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç'tan flaş açıklama

İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye Çocuk ve Medya Kongresi’nde konuşma yapan Bülent Arınç, program çıkışı gazetecilerin sorularını cevapladı. Açıklamasında aktif siyaseti bırakacağının sinyallerini veren Arınç, “Her siyasinin belli zamanda bu aktif siyasete son vermesi, en azından ara vermesi gerekiyor. Yenilenmenin, dinlenmenin, biraz daha fazla okumanın belki imkanını bulacağım” dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Başbakan Erdoğan ile yaşadığı krizin ardından ilk kez konuştu.

Başbakan Erdoğan ile birlikte Diyarbakır’a gideceğini söyleyen Arınç, “Kimseye küs değilim. Artık aktif siyasete son vermek gerektiğine inanıyorum. Her siyasinin belli zamanda bu aktif siyasete son vermesi, en azından ara vermesi gerekiyor. Çocuklarımıza ve torunlarımıza daha fazla zaman ayırmak mümkün olabilir. Yenilenmenin, dinlenmenin, biraz daha fazla okumanın belki imkanını bulacağım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.