AKTUĞ BAŞVURU YAPTI

Asayiş 06.11.2018 - 16:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKTUĞ BAŞVURU YAPTI

2019 yerel seçimlerin yaklaşmasıyla AK Parti de aday adaylar belli olmaya başladı. Bu kapsamda Dr. Ekrem Aktuğ bu gün Aday adaylık müracaatını yaparak dilekçesini AK Parti ilçe başkan vekili Mustafa Alkan ve komisyon başkanı Av. İbrahim Ulufer’e verdi.

2019 yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte kimi partilerde adaylar belli olurken AK Parti de ilk aday adayı başvurusunu yapan Dr. Ekrem Aktuğ oldu. Aday Adaylık dosyasını hazırlayan Dr. Ekrem Aktuğ dün saat 16 da Parti binasında AK Parti ilçe başkan vekili Mustafa Alkan Komisyon BAŞKANI Av. İbrahim Ulufer’e verdi. Başkan vekili Mustafa Alkan müracaatı altıktan sonra şu açıklamayı yaptı. GÖLCÜK'DE İLK BAŞVURU Başkan vekili Alkan; “öncelikle Değerli Arkadaşımız Ekrem Aktuğ’a hayırlı olmasını dilerim. 2019 yerel seçimlerinin öncesinde genel merkezimiz tarafından aday adayı belirleme sonucunda ilk aday adayı olarak Dr. Sayın Ekrem Aktuğ aday adaylık müracaatını yaptı. Bir kez daha kendisine hayırlı olmasını dilerim” dedi. İYİ EKİPLE HİZMET ETMEK İSTİYORUM Aday Adayı Dr. Ekrem Aktuğ; “nasip oldu aday adayı oldum. Nasip olursa aday olurum, nasip olursa başkan olurum. Allah Nasip ederse iyi bir ekiple ilçemiz Gölcük halkına en iyi hizmeti vereceğiz. Benim amacım bu kente en iyi bir şekilde katkı sağlamaktır. Bundan dolayı çok heyecanlıyım. Tabi ki henüz aday adayı olduğum için fazla konuşmam yersizdir. Aday olduğumda konuşmalarım olacaktır. Şunu belirtmekten fayda görüyorum. Bundan önceki başkanlarımız Gölcük için çok güzel hizmetler verdi. Bu başkanlarımızdan Zekeriya Savaş, Şaban Aktürkoğlu, İsmail Barış ve Mehmet Ellibeş başkanlarımız çok güzel işler yaptılar. Özellikle Mehmet Ellibeş çok başarılı çalışmalara imza attı. Ben burada kendisine teşekkür ederim. Benim gönlümde yatan başta sosyal yönden daha çok gelişmeyi sağlamak. Otopark sorunlarını çözmek ve yeşil alanları daha iyi bir şekilde değerlendirmektir. Tabi ki konuşacak çok şeyler vardır ama şu anda sırası değil, aday olduğumda gerekli çalışmalarımız o zaman açıklayacağız” dedi.   Fahri Haner
2019 yerel seçimlerin yaklaşmasıyla AK Parti de aday adaylar belli olmaya başladı. Bu kapsamda Dr. Ekrem Aktuğ bu gün Aday adaylık müracaatını yaparak dilekçesini AK Parti ilçe başkan vekili Mustafa Alkan ve komisyon başkanı Av. İbrahim Ulufer’e verdi.

2019 yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte kimi partilerde adaylar belli olurken AK Parti de ilk aday adayı başvurusunu yapan Dr. Ekrem Aktuğ oldu. Aday Adaylık dosyasını hazırlayan Dr. Ekrem Aktuğ dün saat 16 da Parti binasında AK Parti ilçe başkan vekili Mustafa Alkan Komisyon BAŞKANI Av. İbrahim Ulufer’e verdi. Başkan vekili Mustafa Alkan müracaatı altıktan sonra şu açıklamayı yaptı.

GÖLCÜK'DE İLK BAŞVURU

Başkan vekili Alkan; “öncelikle Değerli Arkadaşımız Ekrem Aktuğ’a hayırlı olmasını dilerim. 2019 yerel seçimlerinin öncesinde genel merkezimiz tarafından aday adayı belirleme sonucunda ilk aday adayı olarak Dr. Sayın Ekrem Aktuğ aday adaylık müracaatını yaptı. Bir kez daha kendisine hayırlı olmasını dilerim” dedi.

İYİ EKİPLE HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Aday Adayı Dr. Ekrem Aktuğ; “nasip oldu aday adayı oldum. Nasip olursa aday olurum, nasip olursa başkan olurum. Allah Nasip ederse iyi bir ekiple ilçemiz Gölcük halkına en iyi hizmeti vereceğiz. Benim amacım bu kente en iyi bir şekilde katkı sağlamaktır. Bundan dolayı çok heyecanlıyım. Tabi ki henüz aday adayı olduğum için fazla konuşmam yersizdir. Aday olduğumda konuşmalarım olacaktır. Şunu belirtmekten fayda görüyorum. Bundan önceki başkanlarımız Gölcük için çok güzel hizmetler verdi. Bu başkanlarımızdan Zekeriya Savaş, Şaban Aktürkoğlu, İsmail Barış ve Mehmet Ellibeş başkanlarımız çok güzel işler yaptılar. Özellikle Mehmet Ellibeş çok başarılı çalışmalara imza attı. Ben burada kendisine teşekkür ederim. Benim gönlümde yatan başta sosyal yönden daha çok gelişmeyi sağlamak. Otopark sorunlarını çözmek ve yeşil alanları daha iyi bir şekilde değerlendirmektir. Tabi ki konuşacak çok şeyler vardır ama şu anda sırası değil, aday olduğumda gerekli çalışmalarımız o zaman açıklayacağız” dedi.

 

Fahri Haner

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.