LASTİK İŞ

AKÜ HIRSIZLARININ ÜÇÜ TUTUKLANDI

Gündem 18.04.2017 - 11:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKÜ HIRSIZLARININ ÜÇÜ TUTUKLANDI

Değirmendere ve Gölcük’de iki günde Kamyon ve Tır’lardan 15 tane akü çalan 4 kişi asayiş ekipleri tarafından yapılan sorgunun ardından çıkarıldıkları mahkemece üçü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre araçlar park halinde iken akülerini söken Y.M, F.M, O.M ve Ö.K son ilerinde Gölcük ilçe Emniye Müdürlüğü Asayiş ekipleri  tarafından suç üstü yakalandı. Çaldıkları akülerin üçünü satan şahısların adreslerinde yapılan aramada 12 akü ele geçirildi. CEZAEVİ FİRARİSİ ÇIKTI Değirmendere ve Gölcük’de akü çalan şahıslardan Y.M’nin cezaevinden firar ettiği daha öncede yaralama, hırsızlık gibi on ayrı suçtan arandığı belirtildi. Emniyette sorguları tamamlanan dört kişi adliyeye sevk edildi. Cezaevi firarisi Y.M, O.M, ve Ö.K tutuklanarak cezaevine gönderilirken F.M adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.  
Değirmendere ve Gölcük’de iki günde Kamyon ve Tır’lardan 15 tane akü çalan 4 kişi asayiş ekipleri tarafından yapılan sorgunun ardından çıkarıldıkları mahkemece üçü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgi ve iddiaya göre araçlar park halinde iken akülerini söken Y.M, F.M, O.M ve Ö.K son ilerinde Gölcük ilçe Emniye Müdürlüğü Asayiş ekipleri  tarafından suç üstü yakalandı. Çaldıkları akülerin üçünü satan şahısların adreslerinde yapılan aramada 12 akü ele geçirildi.
CEZAEVİ FİRARİSİ ÇIKTI
Değirmendere ve Gölcük’de akü çalan şahıslardan Y.M’nin cezaevinden firar ettiği daha öncede yaralama, hırsızlık gibi on ayrı suçtan arandığı belirtildi. Emniyette sorguları tamamlanan dört kişi adliyeye sevk edildi. Cezaevi firarisi Y.M, O.M, ve Ö.K tutuklanarak cezaevine gönderilirken F.M adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.