AKV VELİLERİ BULUŞTU

Gölcük 30.04.2014 - 21:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

AKV VELİLERİ BULUŞTU

Veliler,Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Aile Birliği’nin düzenlediği kahvaltı ile bir araya geldi.

yazlık Ilıca Tesisleri’nde düzenlenen programda Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Yurdakul,veliler ile kaynaşma nedeni ile bir araya geldiklerini dile getirdi. Yurdakul’un yanı sıra Pirireis İlkokulu Okul Aile Birliği Aysel Akman ve Gölcük İhsaniye Ticaret Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Gülenç de programa katılanlar arasında yer aldı. “ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR” 80 kişilik organizasyon ile programda yer aldıklarını belirten Yurdakul,”Ben başta olmak üzere Gamze Koca,Mehmet Nuhoğlu,Ayça ,Aldemir ve Melek Özler yönetimindeki Okul Aile Birliği, okulumuz için çalışmalara devam ediyoruz.Kaynaşma etkinliğimize diğer okullardan da katılım olması bizleri mutlu ediyor.”dedi.
Veliler,Gölcük Anadolu Kalkınma Vakfı Kız Teknik ve Meslek Lisesi Okul Aile Birliği’nin düzenlediği kahvaltı ile bir araya geldi.

yazlık Ilıca Tesisleri’nde düzenlenen programda Okul Aile Birliği Başkanı Arzu Yurdakul,veliler ile kaynaşma nedeni ile bir araya geldiklerini dile getirdi. Yurdakul’un yanı sıra Pirireis İlkokulu Okul Aile Birliği Aysel Akman ve Gölcük İhsaniye Ticaret Meslek Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Gülenç de programa katılanlar arasında yer aldı.

“ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR”

80 kişilik organizasyon ile programda yer aldıklarını belirten Yurdakul,”Ben başta olmak üzere Gamze Koca,Mehmet Nuhoğlu,Ayça ,Aldemir ve Melek Özler yönetimindeki Okul Aile Birliği, okulumuz için çalışmalara devam ediyoruz.Kaynaşma etkinliğimize diğer okullardan da katılım olması bizleri mutlu ediyor.”dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.