LASTİK İŞ
ismail

Alİ AKTEPE YOĞUN ÇALIŞIYOR

Asayiş 26.03.2019 - 08:59, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

Alİ AKTEPE YOĞUN ÇALIŞIYOR

2019 yerel seçimlerinde DSP Gölcük ilçe teşkilatında Gölcük Belediye Meclis üyesi adayı olarak çalışmaları ile halktan aldığı olumlu desteklerle Gölcük Belediye Meclisi üyeliğine hızla ilerliyor.

Bir dönem CHP Gölcük ilçe örgütünde Gölcük Belediye meclis üyesi olarak görev yapan Ali Aktepe 2019 yerel seçimlerinde CHP ilçe örgütü tarafından meclis üyeliği adaylığını istenmedi. Bundan dolayı Aktepe, 2019 yerel seçimlerinde DSP Gölcük ilçe teşkilatında Gölcük Belediye Meclis üyesi adayı oldu. Adaylık süreci başlayan Ali Aktepe, gece gündüz çalışmalarını sürdürmeye başladı. Gölcük halkına anlatan Aktepe, Gölcük Halkı tarafından olumlu destek alarak Gölcük Belediye Meclis üyeliğine hızla ilerlemeye başladı. Gölcük Belediye Meclisi üyeliği ile ilgili aldığı olumlu destekleri ile ilgili kısa açıklama yapan Aktepe şunları söyledi. Ali Aktepe; “ben bir dönem CHP Gölcük ilçe örgütünden Gölcük Belediye Meclis üyesi olarak görevimi en iyi şekilde yaptım. Meclis toplantılarına riayet ederek aksamalar yapmadım. 2019 yerel seçimlerde tekrar aday olmak için başvurumu yaptım. Ama bu başvuru sürecimde istenmeyen biri olunca bende Gölcük halkına hizmet için DSP Gölcük ilçe teşkilatında Gölcük Belediye Meclis üyeliği için adayı oldum. Bu süreç içerisinde çalışmalarımı yapıyorum. Her gittiğim yerde vatandaşlarımız tarafından olumlu destekler aldım. İnsanlar benim mecliste görmek istediklerini ve gerekli destekleri vereceklerini söylediler. Bu desteklerle 31 Mart akşamı Gölcük DSP ilçe teşkilatı adına Gölcük Beledisi Meclis üyesi olarak halkımıza hizmetimi sürdüreceğim” dedi. Fahri Haner  
2019 yerel seçimlerinde DSP Gölcük ilçe teşkilatında Gölcük Belediye Meclis üyesi adayı olarak çalışmaları ile halktan aldığı olumlu desteklerle Gölcük Belediye Meclisi üyeliğine hızla ilerliyor.

Bir dönem CHP Gölcük ilçe örgütünde Gölcük Belediye meclis üyesi olarak görev yapan Ali Aktepe 2019 yerel seçimlerinde CHP ilçe örgütü tarafından meclis üyeliği adaylığını istenmedi. Bundan dolayı Aktepe, 2019 yerel seçimlerinde DSP Gölcük ilçe teşkilatında Gölcük Belediye Meclis üyesi adayı oldu. Adaylık süreci başlayan Ali Aktepe, gece gündüz çalışmalarını sürdürmeye başladı. Gölcük halkına anlatan Aktepe, Gölcük Halkı tarafından olumlu destek alarak Gölcük Belediye Meclis üyeliğine hızla ilerlemeye başladı. Gölcük Belediye Meclisi üyeliği ile ilgili aldığı olumlu destekleri ile ilgili kısa açıklama yapan Aktepe şunları söyledi.

Ali Aktepe; “ben bir dönem CHP Gölcük ilçe örgütünden Gölcük Belediye Meclis üyesi olarak görevimi en iyi şekilde yaptım. Meclis toplantılarına riayet ederek aksamalar yapmadım. 2019 yerel seçimlerde tekrar aday olmak için başvurumu yaptım. Ama bu başvuru sürecimde istenmeyen biri olunca bende Gölcük halkına hizmet için DSP Gölcük ilçe teşkilatında Gölcük Belediye Meclis üyeliği için adayı oldum. Bu süreç içerisinde çalışmalarımı yapıyorum. Her gittiğim yerde vatandaşlarımız tarafından olumlu destekler aldım. İnsanlar benim mecliste görmek istediklerini ve gerekli destekleri vereceklerini söylediler. Bu desteklerle 31 Mart akşamı Gölcük DSP ilçe teşkilatı adına Gölcük Beledisi Meclis üyesi olarak halkımıza hizmetimi sürdüreceğim” dedi.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.