ALİ KOÇ'DAN KANPARA'YA TEŞEKKÜR GELDİ

Gölcük 18.01.2017 - 18:24, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALİ KOÇ'DAN KANPARA'YA TEŞEKKÜR GELDİ

Ford Otosan Yönetim kurulu Başkanı Ali Koç, FİAP ünvanlı fotoğraf sanatçısı Zafer Kanpara'ya kendisine hediye ettiği bir fotoğrafından dolayı teşekkür etti.

Kanpara'nın objektifine yansıya gece şimşek ve TÜRPARŞ görüntüsünü Ford Otosan da bir sergide gören Ali Koç , Kanpara'ya ulaşılamsı talimatını verdi. KAnpara'dan fotoğrafı satın almak isteyen Koç'a Zafer Kanpara fotoğrafı hediye ederek teslim etti. Bugün öğlen saatlerinde KAnpara'ya önce mail yoluya ardından da telefonla teşekkür eden Ali koç, başarılar diledi.  Gölcük Fotoğraf Sanatı Derneği (FSD) nin kurucusu ve yöentim kurulu üyesi olan Zafer Kanpara'nın çok sayıda ödüllü fotoğrafı bulunuyor.
Ford Otosan Yönetim kurulu Başkanı Ali Koç, FİAP ünvanlı fotoğraf sanatçısı Zafer Kanpara'ya kendisine hediye ettiği bir fotoğrafından dolayı teşekkür etti.

Kanpara'nın objektifine yansıya gece şimşek ve TÜRPARŞ görüntüsünü Ford Otosan da bir sergide gören Ali Koç , Kanpara'ya ulaşılamsı talimatını verdi. KAnpara'dan fotoğrafı satın almak isteyen Koç'a Zafer Kanpara fotoğrafı hediye ederek teslim etti. Bugün öğlen saatlerinde KAnpara'ya önce mail yoluya ardından da telefonla teşekkür eden Ali koç, başarılar diledi. 

Gölcük Fotoğraf Sanatı Derneği (FSD) nin kurucusu ve yöentim kurulu üyesi olan Zafer Kanpara'nın çok sayıda ödüllü fotoğrafı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.