LASTİK İŞ

ALİ ÖZBAY YÜKSEKOKULU’NDA MEZUNİYET SEVİNCİ

Eğitim 15.06.2016 - 22:00, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ALİ ÖZBAY YÜKSEKOKULU’NDA MEZUNİYET SEVİNCİ

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu mezunlarına Okul binasında yapılan törenle diplomaları verildi.

ALİ ÖZBAY YÜKSEKOKULU’NDA MEZUNİYET SEVİNCİ Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mine Can, akademisyenler ile öğrenciler ve ailelerin katılımı ile gerçekleştirildi. Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu mezunlarına Okul binasında yapılan törenle diplomaları verildi. 28 öğrencinin mezun olduğu törene Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mine Can, veliler ve öğrenciler katıldı.  30 BİN ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİYOR Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı “Değirmendere Ali Özbay MYO’nun bir mezuniyet töreninde daha sizlerle beraber olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Hiç kuşku yok ülkemizin en köklü, en büyük, en özellikli üniversitelerinden bir tanesi olan Kocaeli Üniversitemizin bünyesinde Yüksek Okulumuzda son derece nitelikli, kaliteli bir eğitim verilmektedir. Ülkemizde eğitim ve öğretim hizmetleri ilköğretimden yükseköğretime varıncaya kadar yaklaşık 30 bin öğrenci kapasitesiyle önemli, kaliteli eğitimler veren Gölcük’ümüz eğitim manasında da müstesna yerlerden birisidir” dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise “Evlatlarımızın, öğrencilerimizin yaşantısında önemli dönüm noktalarından birisi de bu mezuniyet töreni. Bundan sonraki yaşantılarında ailerine, ülkelerine hizmet etme anlamında yeni bir ufka doğru yelken açıyorlar. Mutlaka kolay değil, önlerine zorluklar çıkacaktır. Ama bu önemli değil, önemli olan sizin iradeniz, kararlılığınız, ilkeli duruşunuz ve burada aldığınız bilgi ve becerilerinizin üzerine yeni birtakım becerileri katarak bu coğrafyada yerini almanız” dedi. Konuşmacıların ardından mezun olan 28 öğrenciye diplomaları verildi. Keplerin havaya atılmasıyla tören sona erdi.  
Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu mezunlarına Okul binasında yapılan törenle diplomaları verildi.

ALİ ÖZBAY YÜKSEKOKULU’NDA MEZUNİYET SEVİNCİ

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediyesi Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mine Can, akademisyenler ile öğrenciler ve ailelerin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu mezunlarına Okul binasında yapılan törenle diplomaları verildi. 28 öğrencinin mezun olduğu törene Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mine Can, veliler ve öğrenciler katıldı. 

30 BİN ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİYOR

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı “Değirmendere Ali Özbay MYO’nun bir mezuniyet töreninde daha sizlerle beraber olmaktan duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Hiç kuşku yok ülkemizin en köklü, en büyük, en özellikli üniversitelerinden bir tanesi olan Kocaeli Üniversitemizin bünyesinde Yüksek Okulumuzda son derece nitelikli, kaliteli bir eğitim verilmektedir. Ülkemizde eğitim ve öğretim hizmetleri ilköğretimden yükseköğretime varıncaya kadar yaklaşık 30 bin öğrenci kapasitesiyle önemli, kaliteli eğitimler veren Gölcük’ümüz eğitim manasında da müstesna yerlerden birisidir” dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ise “Evlatlarımızın, öğrencilerimizin yaşantısında önemli dönüm noktalarından birisi de bu mezuniyet töreni. Bundan sonraki yaşantılarında ailerine, ülkelerine hizmet etme anlamında yeni bir ufka doğru yelken açıyorlar. Mutlaka kolay değil, önlerine zorluklar çıkacaktır. Ama bu önemli değil, önemli olan sizin iradeniz, kararlılığınız, ilkeli duruşunuz ve burada aldığınız bilgi ve becerilerinizin üzerine yeni birtakım becerileri katarak bu coğrafyada yerini almanız” dedi.

Konuşmacıların ardından mezun olan 28 öğrenciye diplomaları verildi. Keplerin havaya atılmasıyla tören sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.