LASTİK İŞ
ismail

Alikahya’da büyük ORMAN YANGINI

Kocaeli 16.07.2013 - 18:58, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Alikahya’da büyük ORMAN YANGINI

İzmit Alikahya Fatih Mahallesi’nin Yuvam Akarca Konutları'nın arka tarafındaki yeşil alanda saat 16.00 sıralarında çıkan yangın, büyük panik yarattı.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede genişleyen yangına, arazinin yapısı nedeniyle istenilen müdahale yapılamayınca, helikopterle söndürme konusunda yardım istendi. EVLERİ TEHDİT Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerinin yangının genişlemesini önlemek, hayli yakınlarda bulunan yerleşim yerlerine sıçramasını engellemek için büyük gayret sarfetti. Vatandaşlar da söndürme çalışmalarına katkı sağladı.  Yaklaşık 4 hektarlık bir alanı tehdit ettiği belirtilen orman yangının olduğu yerde yüksek gerilim hatlarının da geçmesi riski arttırıyor. Gazetemiz baskıya girerken yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyordu.
İzmit Alikahya Fatih Mahallesi’nin Yuvam Akarca Konutları'nın arka tarafındaki yeşil alanda saat 16.00 sıralarında çıkan yangın, büyük panik yarattı.

Rüzgarın da etkisiyle kısa sürede genişleyen yangına, arazinin yapısı nedeniyle istenilen müdahale yapılamayınca, helikopterle söndürme konusunda yardım istendi.

EVLERİ TEHDİT

Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerinin yangının genişlemesini önlemek, hayli yakınlarda bulunan yerleşim yerlerine sıçramasını engellemek için büyük gayret sarfetti. Vatandaşlar da söndürme çalışmalarına katkı sağladı.  Yaklaşık 4 hektarlık bir alanı tehdit ettiği belirtilen orman yangının olduğu yerde yüksek gerilim hatlarının da geçmesi riski arttırıyor. Gazetemiz baskıya girerken yangını kontrol altına alma çalışmaları devam ediyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.