ALKOLLÜ AFGANLILAR EV BASTI:5 YARALI

Gündem 04.12.2017 - 09:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALKOLLÜ AFGANLILAR EV BASTI:5 YARALI

Afganistan uyruklu iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, 5 kişi yaralandı.Tartışmanın evsiz olan 3 Afganlının , arkadaşlarının evine alkollü olarak gelip kalmak istemesi ve arkadaşlarının bunu kabul etmemesi üzerine çıktığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Dumlupınar Mahallesi'nde Preveze Caddesi'nde bir evde kalan Afganistan uyruklu 5 kişi ile kimliği henüz belirlenemeyen aynı ülke vatandaşı iki kişi arasında Tartışmanın evsiz olan 3 Afganlının , arkadaşlarının evine alkollü olarak gelip kalmak istemesi ve arkadaşlarının bunu kabul etmemesi üzerine çıktığı belirtildi.  Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, kimliği belirsiz şüpheliler, Abdulmemet R, Kulbin G, Sabır H, Akhtahar M. ve Amanallah H'yi çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sabır H, buradaki müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olaydan sonra kaçanları Polis, yakalanması için çalışma başlattı.
Afganistan uyruklu iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, 5 kişi yaralandı.Tartışmanın evsiz olan 3 Afganlının , arkadaşlarının evine alkollü olarak gelip kalmak istemesi ve arkadaşlarının bunu kabul etmemesi üzerine çıktığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Dumlupınar Mahallesi'nde Preveze Caddesi'nde bir evde kalan Afganistan uyruklu 5 kişi ile kimliği henüz belirlenemeyen aynı ülke vatandaşı iki kişi arasında Tartışmanın evsiz olan 3 Afganlının , arkadaşlarının evine alkollü olarak gelip kalmak istemesi ve arkadaşlarının bunu kabul etmemesi üzerine çıktığı belirtildi. 
Tartışmanın büyümesi üzerine çıkan kavgada, kimliği belirsiz şüpheliler, Abdulmemet R, Kulbin G, Sabır H, Akhtahar M. ve Amanallah H'yi çeşitli yerlerinden bıçakla yaraladı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sabır H, buradaki müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Olaydan sonra kaçanları Polis, yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.