LASTİK İŞ
ismail

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ 6 ARACA ÇARPTI

Gündem 12.11.2018 - 10:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ 6 ARACA ÇARPTI

Alkollü 3 kişi Değirmendere Leyla Atakan caddesi üzerinde park halindeki 6 araca çarptı. Kazadan sonra olay yerinden kaçtılar.

Edinilen bilgi ve iddialara göre gece saat 01.30 sıralarında 3 kafadarın aşırı alkol sonucunda UN SK 520 plakalı jiip ile gezmeye çıktılar . Değirmendere Leyla Atakan caddesi üzerinde aşırı hız yapması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan 6 araca çarparak  maddi hasar meydana getirdiler. KAZADAN SONRA KAÇTILAR Değirmendere Leyla Atakan caddesi üzerinde meydana gelen kazada aşırı alkollü ve hız yapan cip sürücüsü ve 3 kişi kaza sonrasında olay yerinde kaçtılar, olay yerine gelen trafik ekipleri gerekli işlemlerini yaptıktan sonra kazaya neden olay cip’i çekici vasıtasıyla çekilirken kazaya neden olan şahısları aramaya başlandı.
Alkollü 3 kişi Değirmendere Leyla Atakan caddesi üzerinde park halindeki 6 araca çarptı. Kazadan sonra olay yerinden kaçtılar.

Edinilen bilgi ve iddialara göre gece saat 01.30 sıralarında 3 kafadarın aşırı alkol sonucunda UN SK 520 plakalı jiip ile gezmeye çıktılar . Değirmendere Leyla Atakan caddesi üzerinde aşırı hız yapması sonucunda direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarında park halinde bulunan 6 araca çarparak  maddi hasar meydana getirdiler.

KAZADAN SONRA KAÇTILAR

Değirmendere Leyla Atakan caddesi üzerinde meydana gelen kazada aşırı alkollü ve hız yapan cip sürücüsü ve 3 kişi kaza sonrasında olay yerinde kaçtılar, olay yerine gelen trafik ekipleri gerekli işlemlerini yaptıktan sonra kazaya neden olay cip’i çekici vasıtasıyla çekilirken kazaya neden olan şahısları aramaya başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.