ALMANYA'DA ÖLEN POLİS'İN ACISI GÖLCÜK'E DÜŞTÜ

19.12.2018 - 13:28, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALMANYA'DA ÖLEN POLİS'İN ACISI GÖLCÜK'E DÜŞTÜ

Hollanda'da başkasının hayatını kurtarmaya çalışırken vefat eden Gölcük Saraylı'lı trafik denetleme görevlisi, ülkede kahraman ilan edildi

Hollanda'nın Capelle aan den IJssel şehrinde trafik polisi olarak görev yapan 51 yaşındaki Salih UğurPapadoğan, nehre düşen bir aracı görünce hemen harekete geçti. Havanın çok soğuk olmasına rağmen suya atlayıp aracın içindeki 75 yaşındaki Hollandalı kadını kurtarmaya çalıştı. Ancak Papadoğan, o esnada suyun soğukluğu nedeniyle kalp krizi geçirdi. Papadoğan ve 75 yaşındaki sürücü olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sosyal medyada gündem olurken, hayatını kaybeden Türk polisin onurlandırılması gerektiği ifade edildi. Papadoğan'ın naaşının yarın, Gölcük'e gönderileceği belirtildi.    
Hollanda'da başkasının hayatını kurtarmaya çalışırken vefat eden Gölcük Saraylı'lı trafik denetleme görevlisi, ülkede kahraman ilan edildi

Hollanda'nın Capelle aan den IJssel şehrinde trafik polisi olarak görev yapan 51 yaşındaki Salih UğurPapadoğan, nehre düşen bir aracı görünce hemen harekete geçti. Havanın çok soğuk olmasına rağmen suya atlayıp aracın içindeki 75 yaşındaki Hollandalı kadını kurtarmaya çalıştı. Ancak Papadoğan, o esnada suyun soğukluğu nedeniyle kalp krizi geçirdi. Papadoğan ve 75 yaşındaki sürücü olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay sosyal medyada gündem olurken, hayatını kaybeden Türk polisin onurlandırılması gerektiği ifade edildi. Papadoğan'ın naaşının yarın, Gölcük'e gönderileceği belirtildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.