ALP “12 ARALIK’TA BAŞVURULAR BİTİYOR”

Asayiş 08.11.2018 - 18:10, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP “12 ARALIK’TA BAŞVURULAR BİTİYOR”

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp 2019 Mart’a yapılacak yerel seçimler öncesinde süreç ile ilgili açıklama yaptı. Başka Alp “Başvurlarımız 5-12 arasında devam edecek. Meclis üyelikleriyle alakalı da 3 Aralık’a kadar devam ediyor. Bu bağlamda aday adayı olacak kardeşlerimiz, abilerimiz 12’sine kadar komisyona başvuru yapabilirler. Başkan aday adaylarının ücreti 7 bin TL. Belediye Meclis Üyesi aday adaylarının ücreti 2 bin 500 TL.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp 2019 Mart’a yapılacak yerel seçimler öncesinde süreç ile ilgili açıklama yaptı.  12 ARALIK’TA BAŞVURULAR BİTİYOR Alp “Başvurlarımız 5-12 arasında devam edecek. Meclis üyelikleriyle alakalı da 3 Aralık’a kadar devam ediyor. Bu bağlamda aday adayı olacak kardeşlerimiz, abilerimiz 12’sine kadar komisyona başvuru yapabilirler. Başkan aday adaylarının ücreti 7 bin TL. Belediye Meclis Üyesi aday adaylarının ücreti 2 bin 500 TL. Arkadaşlarımız gerekli evrakları ilçe binasında bulunan komisyonumuzdan alıyorlar daha sonra evraklarla beraber randevu alarak başvurularını yapıyorlar. Bu ücretlerle alakalı kadınlarımız ve engellilerimizle alakalı her zaman olduğu gibi önceliğimiz ve ayrıcalığımız var. Bunu da özellikle sizlerin aracılığı ile paylaşmak istedik” dedi. İSTİFALAR 1 ARALIK’A ALINDI Alp “ Türkiye genelinde genel merkezimizin açıkladığı gibi tüm il, ilçe başkanları, tüm parti yöneticileri, yani tüm teşkilatların istifa süreci 1 Aralık’a kadar uzatıldı. Türkiye’nin genelinde teşkilatlar bu süreçte ayrı tutuldu. Bu çerçevede de 18 Kasım Pazar günü temayül yoklaması yapılacak. Antikkapı Restoran’da sabah 10:00, akşam 16:00 arasında. Tamayülde oy kullanacaklar da belirlendi. Buna göre ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, mahalle başkanları ve meclis üyeleri 18’inde oy kullanacaklar. Teşkilat mensuplarıyla alakalı başvuru için tarih sınırlaması yok. Yüksek seçim kurulunun seçim takvimi son gün olacak” şeklinde konuştu. 1 ARALIK’I BEKLİYORUZ Kendi aday adaylığıyla ilgili de konuşan  Alp, “Aday adaylığımla ilgili düşücem de her hangi bir değişiklik yok. Bizimle alakalı bir sıkıntı da yok. Biz teşkilatçı insanlarız. Tüm teşkilatlara verilen talimata öncelikle uyarız. 1 Aralık’ı bekleyeceğim. Düşüncemde her hangi bir değişiklik yoktur” ifadelerini kullandı.  PAZARTESİ YOĞUNLUK OLACAKTIR Aday adaylığı ile ilgili başvurular dördüncü gününde ama sadece 1 kişi başvuru yaptı bunu nasıl değerlendiriyorsunuz sorusu üzerine Başkan Alp “Bir resmi başvuru var. Cuma günü iki kişi daha müracaat edecek. Aday adaylığı düşünenler süreci değerlendiriyorlar.  benim kanaatim hafta sonu değerlendirip Pazartesi son güne yoğunluk olacak olarak düşünüyorum. 
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp 2019 Mart’a yapılacak yerel seçimler öncesinde süreç ile ilgili açıklama yaptı. Başka Alp “Başvurlarımız 5-12 arasında devam edecek. Meclis üyelikleriyle alakalı da 3 Aralık’a kadar devam ediyor. Bu bağlamda aday adayı olacak kardeşlerimiz, abilerimiz 12’sine kadar komisyona başvuru yapabilirler. Başkan aday adaylarının ücreti 7 bin TL. Belediye Meclis Üyesi aday adaylarının ücreti 2 bin 500 TL.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp 2019 Mart’a yapılacak yerel seçimler öncesinde süreç ile ilgili açıklama yaptı. 

12 ARALIK’TA BAŞVURULAR BİTİYOR
Alp “Başvurlarımız 5-12 arasında devam edecek. Meclis üyelikleriyle alakalı da 3 Aralık’a kadar devam ediyor. Bu bağlamda aday adayı olacak kardeşlerimiz, abilerimiz 12’sine kadar komisyona başvuru yapabilirler. Başkan aday adaylarının ücreti 7 bin TL. Belediye Meclis Üyesi aday adaylarının ücreti 2 bin 500 TL. Arkadaşlarımız gerekli evrakları ilçe binasında bulunan komisyonumuzdan alıyorlar daha sonra evraklarla beraber randevu alarak başvurularını yapıyorlar. Bu ücretlerle alakalı kadınlarımız ve engellilerimizle alakalı her zaman olduğu gibi önceliğimiz ve ayrıcalığımız var. Bunu da özellikle sizlerin aracılığı ile paylaşmak istedik” dedi.

İSTİFALAR 1 ARALIK’A ALINDI
Alp “ Türkiye genelinde genel merkezimizin açıkladığı gibi tüm il, ilçe başkanları, tüm parti yöneticileri, yani tüm teşkilatların istifa süreci 1 Aralık’a kadar uzatıldı. Türkiye’nin genelinde teşkilatlar bu süreçte ayrı tutuldu. Bu çerçevede de 18 Kasım Pazar günü temayül yoklaması yapılacak. Antikkapı Restoran’da sabah 10:00, akşam 16:00 arasında. Tamayülde oy kullanacaklar da belirlendi. Buna göre ana kademe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, mahalle başkanları ve meclis üyeleri 18’inde oy kullanacaklar. Teşkilat mensuplarıyla alakalı başvuru için tarih sınırlaması yok. Yüksek seçim kurulunun seçim takvimi son gün olacak” şeklinde konuştu.

1 ARALIK’I BEKLİYORUZ
Kendi aday adaylığıyla ilgili de konuşan  Alp, “Aday adaylığımla ilgili düşücem de her hangi bir değişiklik yok. Bizimle alakalı bir sıkıntı da yok. Biz teşkilatçı insanlarız. Tüm teşkilatlara verilen talimata öncelikle uyarız. 1 Aralık’ı bekleyeceğim. Düşüncemde her hangi bir değişiklik yoktur” ifadelerini kullandı. 

PAZARTESİ YOĞUNLUK OLACAKTIR
Aday adaylığı ile ilgili başvurular dördüncü gününde ama sadece 1 kişi başvuru yaptı bunu nasıl değerlendiriyorsunuz sorusu üzerine Başkan Alp “Bir resmi başvuru var. Cuma günü iki kişi daha müracaat edecek. Aday adaylığı düşünenler süreci değerlendiriyorlar.  benim kanaatim hafta sonu değerlendirip Pazartesi son güne yoğunluk olacak olarak düşünüyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.