ALP ''15 TEMMUZA CHP KATILMALIYDI''

Asayiş 20.07.2017 - 12:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ''15 TEMMUZA CHP KATILMALIYDI''

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Alp, 15 temmuz demokrasi nöbetine katılmayan CHP’yi eleştirdi.

Başkan Alp,“Sorunsuz bir 15 Temmuz geçirdik. 1. Yıldönümünde 15 Temmuz'dan yüzümüzün akıyla çıktık. O gece milletimiz 15 Temmuz'un resmini çekti. Yeni bir tarih yazıldı 15 Temmuzda. Önümüzdeki 1000 yıl boyunca Çanakkale gibi tarihte yerini alacaktır. Türkiye 15 Temmuz'da ki birlik ve beraberliğiyle millet olarak küresel aktörlere karşı tek yürek oldu. Bu da milletimizin, ülkemizin bağımsızlığına olan istikbaline ne kadar sahip çıktığının göstergesidir. Bu bağlamda 15 Temmuz gecesi olduğu gibi ekonomide, sosyal ve kültürel, enerji, askeri alanlarda ülke olarak güçlü olmak zorundayız. Bizden yardım bekleyen, bizi örnek alan mazlumlar adına güçlü olmak zorundayız. Bu arada 15 Temmuz milli iradeyi hazmedemeyenler var.  KILIÇDAROĞLU TARAFINI BELLİ ETMELİ Alp “Daha düne kadar Fetö'nün söylediği, son günlerde Kılıçdaroğlu'nun söylemleri tepki çekmiştir. Kılıçdaroğlu'nun tarafını belli etmesi lazım. Milletten yana mısın, küresel aktörlerden yana mısın? Tarafını belli etmeli. Amerika ya da Avrupa Parlamentosu ne diyorsa Kılıçdaroğlu onu söylüyor. Kılıçdaroğlu Milletten yana olursa halkımızdan o zaman destek alır. Şu anda Milletten yana olmayanlar gerekli cevabı sandıkta alıyor. 15 Temmuz anma törenlerinde CHP'yi görmek isterdim. CHP'nin katılmamasına Gölcük adına üzüldüm. Genel Merkez tarafından alınan karar olabilir ama halkımız katılım sağlarken CHP'nin katılmaması hiç hoş olmadı”dedi.  DELEGE SEÇİMİ VAR Başkan Alp “Cuma günü delege seçimimiz var. 400 delegemiz var. Parti binamızda ve bazı mahalle teşkilatlarımızda seçimlerimiz yapılacak. Bizler delege seçimlerimizin ardından kongrelerimize ve 2019 yılına odaklanacağız”dedi. 
AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp, geçtiğimiz akşam parti binasında haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Başkan Alp, 15 temmuz demokrasi nöbetine katılmayan CHP’yi eleştirdi.

Başkan Alp,“Sorunsuz bir 15 Temmuz geçirdik. 1. Yıldönümünde 15 Temmuz'dan yüzümüzün akıyla çıktık. O gece milletimiz 15 Temmuz'un resmini çekti. Yeni bir tarih yazıldı 15 Temmuzda. Önümüzdeki 1000 yıl boyunca Çanakkale gibi tarihte yerini alacaktır. Türkiye 15 Temmuz'da ki birlik ve beraberliğiyle millet olarak küresel aktörlere karşı tek yürek oldu. Bu da milletimizin, ülkemizin bağımsızlığına olan istikbaline ne kadar sahip çıktığının göstergesidir. Bu bağlamda 15 Temmuz gecesi olduğu gibi ekonomide, sosyal ve kültürel, enerji, askeri alanlarda ülke olarak güçlü olmak zorundayız. Bizden yardım bekleyen, bizi örnek alan mazlumlar adına güçlü olmak zorundayız. Bu arada 15 Temmuz milli iradeyi hazmedemeyenler var. 

KILIÇDAROĞLU TARAFINI BELLİ ETMELİ
Alp “Daha düne kadar Fetö'nün söylediği, son günlerde Kılıçdaroğlu'nun söylemleri tepki çekmiştir. Kılıçdaroğlu'nun tarafını belli etmesi lazım. Milletten yana mısın, küresel aktörlerden yana mısın? Tarafını belli etmeli. Amerika ya da Avrupa Parlamentosu ne diyorsa Kılıçdaroğlu onu söylüyor. Kılıçdaroğlu Milletten yana olursa halkımızdan o zaman destek alır. Şu anda Milletten yana olmayanlar gerekli cevabı sandıkta alıyor. 15 Temmuz anma törenlerinde CHP'yi görmek isterdim. CHP'nin katılmamasına Gölcük adına üzüldüm. Genel Merkez tarafından alınan karar olabilir ama halkımız katılım sağlarken CHP'nin katılmaması hiç hoş olmadı”dedi. 
DELEGE SEÇİMİ VAR
Başkan Alp “Cuma günü delege seçimimiz var. 400 delegemiz var. Parti binamızda ve bazı mahalle teşkilatlarımızda seçimlerimiz yapılacak. Bizler delege seçimlerimizin ardından kongrelerimize ve 2019 yılına odaklanacağız”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.